Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια
Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/06 – 01/07.

Ζώδια Κριός

Στις αρχές της εβδομάδας, θα σας καταλάβει μια ισχυρή ώθηση για εξερεύνηση. Όσο πιο μακριά φύγετε από την τρέχουσα κατάσταση, τόσο καλύτερα θα αισθανθείτε. Μέχρι την Τετάρτη θα θελήσετε να επιβραδύνετε αρκετά και να κάνετε έναν απολογισμό για τον εαυτό σας και για τα υπάρχοντά σας.

Θα είναι η ιδανική στιγμή να καθαρίσετε το σπίτι σας από πράγματα που δεν χρειάζεστε ή δεν θέλετε πια. Πάρτε το χρόνο σας μ’ αυτό. Το Σαββατοκύριακο θα περάσει γρήγορα, αλλά θα έχετε μερικές νέες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την επόμενη εβδομάδα.

Ζώδια Ταύρος

Όλος ο κόσμος θα μοιάζει να κινείται γρηγορότερα από εσάς και να σας πιέζει πιο πολύ απ’ ό,τι θα θέλατε στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τον δικό σας ρυθμό και μην αφήσετε τον εαυτό σας να κάνει βιαστικά μεγάλες αγορές. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πολύ περισσότερο στο στυλ σας, γεμάτο με καλούς φίλους και οικογενειακές σχέσεις. Η ψυχαγωγία θα είναι στο πρόγραμμά σας. Μπορεί να νιώθετε λίγο απερίσκεπτοι και να είστε ελεύθερα πνεύματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου –βεβαιωθείτε ότι θα έχετε κάποιον μαζί σας να σας συγκρατεί για να μην κάνετε καμιά μεγάλη απερισκεψία.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα όνειρά σας θα είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα στις αρχές της εβδομάδας. Αναζητήστε συμβουλές από αξιόπιστους φίλους και γεφυρώστε το κενό. Μέχρι την Τετάρτη θα χρειαστεί να επιστρέψετε βίαια στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίσετε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Συμβαίνουν περισσότερα απ’ όσα φαίνονται με μια ματιά και αν τα ξετρυπώσετε θα βρεθείτε πρώτοι στον αγώνα. Κρατήστε το Σαββατοκύριακο για καλές στιγμές. Πιθανότατα θα νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε και να επικοινωνήσετε με μυαλά σαν το δικό σας, ακόμα κι αν βρίσκονται στην άλλη άκρη του κόσμου. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μερικές μεγάλες, νέες ιδέες.

Ζώδια Καρκίνος

Θα είστε σε τέτοια βιασύνη στις αρχές της εβδομάδας, που μπορεί να ξεχάσετε τις προτεραιότητές σας. Προσπαθήστε να μην εκραγείτε με τη μικρότερη διακοπή ή πρόκληση –στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να επιβραδύνετε τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη. Μέχρι τότε θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μέσα, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε μερικές τρελές ιδέες για αναδιάταξη ή ανακαίνιση, οπότε είναι η τέλεια στιγμή για να δουλέψετε στο σπίτι. Εάν είστε έτοιμοι να έχετε επισκέπτες την Παρασκευή, θα τους γοητεύσετε απόλυτα. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σας κουράσει με όλες τις κοινωνικές απαιτήσεις του, αλλά θα θελήσετε να βγείτε από το καβούκι σας και να απολαύσετε καλές στιγμές.

Ζώδια Λέων

Κάποιος νέος θα μπει στη ζωή σας στις αρχές της εβδομάδας και θα θέσει γεγονότα σε κίνηση, τα οποία τελικά θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε για κάτι πολύ αγαπημένο σας. Αργότερα την εβδομάδα, περιμένετε μια επίδειξη δύναμης από μια φιγούρα εξουσίας, πιθανότατα στο σχολείο ή στη δουλειά, με τις αδικαιολόγητες προσδοκίες να βρίσκονται στο κέντρο της σκηνής. Μείνετε στα θετικά σας και προσπαθήστε να ολοκληρώσετε ό,τι έχετε ήδη ξεκινήσει. Η κοινωνικοποίηση βρίσκεται στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή για ομαδικές πνευματικές ασκήσεις, όπως η παρακολούθηση δημόσιων διαλέξεων ή η δημιουργία μιας ομάδας ανάγνωσης.

Ζώδια Παρθένος

Η Δευτέρα φέρνει μια νέα αίσθηση δύναμης και ορμής στις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει κάποιες εχθροπραξίες ανάμεσα σε εσάς και εκείνους που θεωρείτε εμπόδια. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι σπουδαίο για ταξίδια, φιλοσοφία, θεραπεία και όλες τις άλλες μεθόδους που μπορούν να επεκτείνουν τους ορίζοντές σας. Ό,τι κι αν κάνετε, σκάψτε βαθιά και προσπαθήστε πραγματικά να καταλάβετε την κατάστασή σας. Η δουλειά μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ακόμη και αν δεν έχετε κάτι στο πρόγραμμα. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημα συναισθήματα, οπότε φροντίστε να μιλάτε και να γράφετε προσεκτικά.

Ζώδια Ζυγός

Ό,τι συμβεί στις αρχές της εβδομάδας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεσή σας. Εάν έχετε καλή διάθεση, θα έχετε υπέροχες στιγμές. Αν έχετε κακή, όλος ο κόσμος θα φαίνεται εκεί κάτω μαζί σας. Μια πολιτισμική σύγκρουση μπορεί να προκύψει την Τετάρτη ή την Πέμπτη, αλλά οι διπλωματικές σας ικανότητες θα βοηθήσουν στην μετρίαση των εντάσεων πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.

Η οικειότητα θα είναι πολύ σημαντική αλλά λίγο πιο δύσκολη απ’ ό,τι συνήθως το Σάββατο και την Κυριακή. Μπορεί να υπάρχουν πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις στο πρόγραμμά σας, οπότε προσπαθήστε να ελαφρύνετε το φορτίο σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τη Δευτέρα, θα μάθετε ότι καμία καλή πράξη δεν περνά απαρατήρητη, όταν μια φαινομενικά καλή πράξη θα πάει στραβά. Θα έχετε μια ιστορία που θα σας κάνει να γελάσετε αργότερα, αλλά τη στιγμή εκείνη θα αισθάνεστε άσχημα. Έντονα συναισθήματα προκύπτουν αργότερα την εβδομάδα, αλλά η μόνη λύση θα είναι ο συμβιβασμός. Θα νιώθετε ότι είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι είναι πραγματικά, και η αίσθηση της ανακούφισης όταν τελειώσει θα είναι έντονη. Επιχειρηματικές ή νομικές δυσκολίες θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά μπορείτε να τις καθυστερήσετε ή να τις αποφύγετε εάν αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε κάθε λέξη, ακόμα και τα ψιλά γράμματα.

Ζώδια Τοξότης

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα ζείτε την καλή ζωή. Αν ψάχνετε τον έρωτα (ή ακόμα και αν δεν ψάχνετε), θα σας βρει αυτός. Ενδεχομένως, όμως, να περνάτε πολύ καλά για να το παρατηρήσετε. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να σχεδιάσετε σοβαρά τις λεπτομέρειες των τελευταίων σας σχεδίων για να βοηθήσετε τους φίλους ή την κοινότητά σας. Θα μπορέσετε να τα καταφέρετε όλα πολύ γρήγορα αν πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σας εξαντλήσει με όλες τις δραστηριότητες που θα συμβαίνουν, αλλά όσο εσείς αντιμετωπίζετε τους πάντες δίκαια, θα τα πάτε μια χαρά.

Ζώδια Αιγόκερως

Μείνετε σταθερά αποφασισμένοι στις αρχές της εβδομάδας –οι ανησυχίες σας για την ασφάλεια είναι δικαιολογημένες και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι οι αντίπαλοι σας χάνονται. Η ρομαντική πλευρά σας θα βγει με πλήρη ισχύ αυτή την εβδομάδα και μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα θέλετε να κάνετε μεγάλες βόλτες με κάποιον ξεχωριστό. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε τον μισθό σας σε φανταχτερά δείπνα ή ξενοδοχεία, και θα θέλετε τα πράγματα να μείνουν απλά ούτως ή άλλως. Το μυαλό σας θα είναι εξαιρετικά οξύ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά θα περιβάλλεστε από ανοργάνωτους ανθρώπους που δεν θα μπορούν να συμβαδίσουν με τη δική σας εστίαση.

Ζώδια Υδροχόος

Θα νιώσετε την ελευθερία να κάνετε σχεδόν τα πάντα στις αρχές της εβδομάδας και θα εκπλαγείτε από την καλή σας τύχη. Εκμεταλλευτείτε τη. Η υπόλοιπη εβδομάδα θα είναι ένας περίεργος συνδυασμός παράξενων γεγονότων και παρεμβατικών περιόδων ήρεμης πλήξης. Δείτε το ως ένδειξη των αλλαγών που συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια –σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα, αλλά προς το παρόν τα επεξεργάζεστε ακόμα σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η δημιουργική ενέργεια θα βγει από μέσα σας αυτό το Σαββατοκύριακο και αν είστε στο σωστό μέρος γι’ αυτή, μπορεί να προκαλέσετε μια ρομαντική σπίθα που θα προχωρήσει γρήγορα.

Ζώδια Ιχθύες

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα φέρουν, στην καλύτερη περίπτωση, σύγχυση. Μπορεί να νιώθετε πως έχετε κολλήσει σε ένα βιβλίο με γρίφους και δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να ελέγξετε τις απαντήσεις στο πίσω μέρος. Το συναίσθημα αυτό θα περάσει αρκετά σύντομα. Μπορείτε να μετατρέψετε αυτά τα συναισθήματα σε υγιή δημιουργικότητα για το υπόλοιπο της εβδομάδας, καθώς θα είστε σε επαφή με την καλλιτεχνική πλευρά σας και θα είστε σε θέση να εκφράσετε τον εαυτό σας σχεδόν με κάθε μέσο, ​​από ζωγραφική μέχρι μαγείρεμα. Πάρτε το χαλαρά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και προσπαθήστε να μην δεσμευθείτε σε οτιδήποτε που δεν μπορείτε να ακυρώσετε αργότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments