Ελλάδα

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του
Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια είναι πολλά και συνεχόμενα.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, όταν είχε γνωστή αρχικά η απαγωγή του και στη συνέχεια η δολοφονία του. Ο Καναδός ερευνητής με την τελική αποκωδικοποίηση των στοιχείων στη δολοφονία έφερε στο φως νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σορός του Μάριου κάηκε από τους δολοφόνους του…

Ο ειδικός αναλυτής μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» από συγκεκριμένο πάρκο στην περιοχή της Δάφνης, που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε σαν κωδικός για το φρικτό τέλος του άτυχου νέου.

Ο ίδιος είπε ότι κατάφερε να εντοπίσει τα σημεία στα οποία κινήθηκαν, από την απαγωγή και τη δολοφονία, μέχρι και την καύση του πτώματος. Εξέτασε όλα τα στοιχεία, μίλησε με τα μέλη της πρώτης ασσύληπτης ομάδας και ακολούθησε τα ίχνη από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», ανέφερε: «Βλέπουμε από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο ερευνητής, τον ηγετικό ρόλο του εγκέφαλου που οργάνωσε την απαγωγή, δολοφονία και την κάυση του παιδιού. Η καύση του πτώματος προκύπτει από τις ηχογραφημένες συνομιλίες αλλά και από μαρτυρία. Ο ερευνητής κατάφερε ακόμα να εντοπίσει έναν δύναμο κρίκο, ένα μέλος της πρώτης ομάδας, που αποχώρησε από την αρχή. Στην δίκη σε δεύτερο βαθμό τον Σεπτέμβριο, θα υπάρχουν εξελίξεις και ανατροπές. Ίσως κάποιοι που θεωρούν ότι θα έρθουν ως μάρτυρες, να βρεθούν κατηγορούμενοι. Ίσως κάποιοι άλλοι που θεωρούν ότι απαλλάχτηκαν να βρεθούν με βαρύτερες κατηγορίες. Η υπόθεση φτάνει στο τέλος της με τη θέληση της οικογένειας, της έρευνας της εκπομπής και βεβαίως με τη στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που έκανε πολύ καλά τη δουλειά της».

«Μελετήσαμε τις ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες τους και από τα λεγόμενα τους συμπεραίνουμε ότι ενώ ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν στην μεταφορά της σορού, ένα από τα μέλη της ομάδας τους, το έσκασε. Διέφυγε…» τόνισε χαρακτηριστικά ο Καναδός ερευνητής.

Τα υπόλοιπα μέλη αγωνιούσαν και ρωτούσαν ο ένας τον άλλο που μπορεί να βρίσκεται, γιατί έπρεπε να συντονιστούν και να εξαφανίσουν το πτώμα.

«Έλεγαν ξεκάθαρα : Είμαστε έτοιμοι, πρέπει να τελειώνουμε με αυτό. Βρίσκονταν σε μία κατάσταση επείγοντος, σε μία κατάσταση υστερίας, ένιωθαν βιαστικοί και φοβισμένοι. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο συζήτησαν για τα λύτρα. Είχαν αποφασίσει να ζητήσουν 620.000 ευρώ. Τέσσερα άτομα θα έπαιρναν από 150.000 ευρώ ο καθένας, 10.000 ευρώ το άτομο που έκανε τα τηλεφωνήματα και κατέθεσε και 10.000 ευρώ θα έδιναν για την BMW που τους παραχωρήθηκε τη νύχτα του φόνου», τόνισε ο ερευνητής.

Ο ίδιος εντόπισε τα μέλη της πρώτης ομάδας του εγκέφαλου που η δράση τους έγινε γνωστή μετά τις αποκαλύψεις στην εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπαρακτική η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Να βρω τα κόκκαλα του παιδιού μου»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play