Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Ιαπωνία – Σενεγάλη 2-2

Μουντιάλ 2018: Ιαπωνία – Σενεγάλη 2-2
Σε ένα καταπληκτικό ματς, Ιαπωνία και Σενεγάλη ήρθαν ισόπαλες με 2-2 για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Μουντιάλ 2018, κάτι που αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με ωραίο ρυθμό, ευκαιρίες και τέσσερα γκολ, το 2-2 στο Ιαπωνία – Σενεγάλη κρίνεται δίκαιο και αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες. Ικανοποιημένες διότι ό,τι κι αν συμβεί στο Πολωνία – Κολομβία θα παραμένουν στην κορυφή με 4 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα τους αρκεί μια ισοπαλία για την πρόκριση στους “16” του Μουντιάλ 2018.

Η Σενεγάλη κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 11′ με ένα τυχερό γκολ, όταν έπειτα από σουτ του Νιανγκ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ιάπωνα τερματοφύλακα, κόντραρε στον Μανέ και κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση της Ιαπωνίας ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 34′ με τον Ινούι να ισοφαρίζει.

Οι Σενεγαλέζοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος όταν ο Βαγκ στο 71′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1, αλλά και πάλι οι Ασιάτες είχαν την απάντηση. Εφτά λεπτά αργότερα, ο Χόντα που είχε περάσει σαν αλλαγή, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό – και δίκαιο – 2-2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments