Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Λέσβος: Ξεκίνησε απεργία πείνας ο πρόεδρος της κοινότητας Μόριας
Λέσβος: Ξεκίνησε απεργία πείνας ο πρόεδρος της κοινότητας Μόριας | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Ιουνίου 2018, 21:43 | ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 21:44 24 Ιουνίου 2018, 21:44

Σε απεργία πείνας έξω από τη γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κατέβηκε από το απόγευμα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας, Νίκος Τρακέλλης.

Με μια επιγραφή που γράφει «ΜΟΡΙΑ SOS ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ» ο κ. Τρακέλλης δηλώνει ότι οδηγήθηκε στη σημερινή του αντίδραση με αφορμή τη σημερινή πυρκαγιά που έκαψε άλλα 10 στρέμματα ελαιώνα έξω από τον καταυλισμό.

«Δεν πάει άλλο». «Από το 2015 ζούμε τη συνεχή καταστροφή του χωριού μας. Φτάσαμε σε υποδομές χώρων υγιεινής για 800 άτομα να ζουν κάπου 8.000 άτομα. Τα λύματα χύνονται μέσα στους παρακείμενους χείμαρρους και καταλήγουν στη θάλασσα περνώντας μέσα από τις ιδιοκτησίες μας. Σκουπίδια παντού, βρώμα και κουνούπια. Έχει καταστραφεί κάθε έννοια ζωής στο χωριό με υγεία και ασφάλεια», δηλώνει στο ΑΠΕ – ΜΠE ο Νίκος Τρακέλλης.

«Μας κοροϊδεύουν όλοι, εδώ και στην Ευρώπη. Μας κοροϊδεύουν. Οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Προσπαθούμε να συγκρατήσουμε την τοπική κοινωνία, να διατηρήσουμε την όποια κοινωνική συνοχή έχει απομείνει», συνεχίζει ο πρόεδρος της Μόριας αναφερόμενος στις υποσχέσεις της κυβέρνησης για αποσυμφόρηση.

Ετικέτες: 


2018