Αθλητισμός

Μαραντόνα: “Κάποιοι ηλίθιοι θέλουν να με σκοτώσουν”

Μαραντόνα: “Κάποιοι ηλίθιοι θέλουν να με σκοτώσουν”
Ο Μαραντόνα δεν παρέλειψε να μιλήσει ξανά και για τον Σέρχιο Ράμος.

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μίλησε ο Μαραντόνα στην ισπανική εφημερίδα Marca, λέγοντας πως “κάποιοι ηλίθιοι θέλουν να τον σκοτώσουν”.

Ο Ντιέγο Μαραντόνα που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί ξανά στο προσκήνιο με το Μουντιάλ στη Ρωσία αναφέρθηκε σε όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και όχι με ιδιαίτερο κολακευτικό τρόπο.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως “σε όλους τους Ισπανούς οπαδούς και σε όλους τους αναγνώστες σας θα ήθελα να τους πω ότι έχω πολύ σκληρό κέλυφος για να με σκοτώσουν κάποιοι ηλίθιοι. Όταν έκανα λάθος, το είπα και με φρόντισαν. Αλλά τώρα αισθάνομαι εξαιρετικά. Μερικοί δεν θέλουν να με βλέπουν καλά. Λυπάμαι γι’ αυτούς. Θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο για τα παιδιά μου και για τα εγγόνια μου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κριτική που είχε ασκήσει στον Σέρχιο Ράμος, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όλα όσα είχε πει και την προηγούμενη φορά, πως δεν τον θεωρεί παικταρά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τόνισε πως “αν ο Σέρχιο έχει προσβληθεί από αυτό, του ζητάω συγγνώμη, αλλά συνεχίζω και σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments