Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Ο Ραγκούσης συμπεριφέρεται σαν στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ – Κόβουμε κάθε σχέση μαζί του

ΚΙΝΑΛ: Ο Ραγκούσης συμπεριφέρεται σαν στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ – Κόβουμε κάθε σχέση μαζί του
Αφορμή μιας έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης στάθηκαν τα όσα είπε σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης για την Φώφη Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ.

Οι αιχμηρές δηλώσεις εναντίον της Φώφης Γεννηματά και του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) που έκανε σε συνέντευξή του στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Γιάννης Ραγκούσης, έκαναν το Κίνημα ουσιαστικά να… κόψει κάθε σχέση μαζί του.

Η Γεννηματά δεν έχει λευκή επιταγή

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης εξαπέλυσε επίθεση στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για τη στάση της στη συμφωνία για το Σκοπιανό. Χαρακτήρισε την ενδιάμεση συμφωνία χειρότερη από τη σημερινή και εγκάλεσε τη Φώφη Γεννηματά γιατί, όπως είπε, πήγε κόντρα στην πλειοψηφία του Πολιτικού Συμβουλίου.

Επίσης, συμπλήρωσε πως της ασκεί κριτική γιατί δεν έπρεπε να πάρει αυτή τη θέση. Πως ηγείται μεν του Κινήματος Αλλαγής αλλά δεν έχει λευκή επιταγή. Είναι μεν νικήτρια των εσωκομματικών εκλογών, όμως δεν έχει πάρει το 58% αλλά το 42%. Άρα, όπως είπε, είναι μειοψηφία, η μεγαλύτερη μεν, μειοψηφία δε.

«Δεν υπάρχει πιο αντιδημοκρατική, σοκαριστική απόφαση μιας ηγέτιδος, την οποία όλοι την περιλάβαμε με εμπιστοσύνη, να διορίζει ένα εξαμελές Πολιτικό Συμβούλιο και στην πρώτη διαφωνία (…) που βρέθηκε αντιμέτωπη με τους 5 από τους 6 να λέει εγώ το καταργώ αυτό το όργανο».

«Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κα Γεννηματά», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης. Και όταν ρωτήθηκε αν θα «πάει» στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε:

«Πώς να με δείτε στον ΣΥΡΙΖΑ; Είμαι και παραμένω στο Κίνημα Αλλαγής και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έρθουμε σε επαφή με τη βάση μας, από την οποία έχουμε αποκοπεί ειδικά όσο υπό την ηγεσία της κας Γεννηματά πηγαίνουμε προς τον κ. Μητσοτάκη».

Η απάντηση της Φώφης μέσω του Χρηστίδη

«Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, αποδοκιμάζοντας τα όσα είπε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο Ραγκούσης δεν το άφησε ασχολίαστο

Τα όσα είπε ο Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης μέσω Facebook. Μόνο που εκείνος δεν απάντησε στον Παύλο Χρηστίδη αλλά απευθύνθηκε στη Φώφη Γεννηματά.

  • Όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα σε παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments