Αθλητισμός

ΑΕΚ: Φουντώνουν οι φήμες για την απόκτηση του Ρόντγουελ

ΑΕΚ: Φουντώνουν οι φήμες για την απόκτηση του Ρόντγουελ
Ο Ρόντγουελ έλυσε το συμβόλαιό του με τις "Μαύρες Γάτες" και ετοιμάζεται για την ΑΕΚ.

Αγγλικά δημοσιεύματα κρατούν “ζεστό” το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην μέσο της Σάντερλαντ, Τζακ Ρόντγουελ. Όπως αναφέρει η “Chronicle Live” και αναπαράγουν αρκετές ιστοσελίδες, ο 27χρονος βρίσκεται σε επαφές με την “Ένωση”.

Τον περασμένο μήνα ο Ρόντγουελ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τις “Μαύρες Γάτες”, αφήνοντας το “Στάδιο του Φωτός” ένα χρόνο νωρίτερα από ό,τι προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Το φινάλε της περασμένης σεζόν τον βρήκε στην Κ-23 της Σάντερλαντ, με τον τότε προπονητή της ομάδας, Κρις Κόουλμαν, να λέει χαρακτηριστικά για τον ποδοσφαιριστή του πως “δεν ξέρω πού έχει το μυαλό του”.

Ο Ρόντγουελ, τρεις φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας, πραγματοποίησε συνολικά 76 εμφανίσεις με τη Σάντερλαντ στο διάστημα της τετραετούς παραμονής του στο σύλλογο της Βόρειας Αγγλίας. Ο ύψους 1,88μ. αμυντικός μέσος αποκτήθηκε από τη Σάντερλαντ έναντι 10 εκατομμυρίων λιρών το 2014, με το συμβόλαιό του να αγγίζει τις 70.000 λίρες την εβδομάδα. Αργότερα, όμως, λόγω και των περιορισμένων εμφανίσεών του, έπεσε στις 40.000 λίρες την εβδομάδα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης του εγγυηθεί θέση βασικού και δεδομένου πως μπροστά υπάρχουν και οι αγώνες της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League, δεν αποκλείεται ο πρώην άσος των Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι να έρθει τελικά στην “Ένωση” ακόμη και με χαμηλότερο συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments