Αθλητισμός

“Σκάει” μεγάλη πρόταση για Φορτούνη

“Σκάει” μεγάλη πρόταση για Φορτούνη
Νέες φήμες για ενδιαφέρον από Τουρκία τόσο για Φορτούνη, όσο και για Ανσαριφάρντ.

Στον Ολυμπιακό τρέχουν να κλείσουν τα μεταγραφικά τους θέματα προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και να έχει ο Μαρτίνς το ρόστερ που επιθυμεί ώστε να προετοιμάσει την ομάδα.

Ωστόσο, την ίδια ώρα αναμένεται να κληθούν να δώσουν απαντήσεις και σε πιθανές προτάσεις που φημολογείται πως θα “σκάσουν” για βασικούς ποδοσφαιριστές τους.

Σύμφωνα με όσα λένε στην Τουρκία, σύλλογοι από τη γειτονική χώρα αναμένεται να επιστρέψουν για δύο ποδοσφαιριστές που τους έχουν στο… μάτι εδώ και μέρες. Πρόκειται για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Κώστα Φορτούνη.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, είναι πιθανό εντός των ημερών να σκάσουν προτάσεις και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Και κυρίως για τον Ιρανό φορ, ο οποίος έχει έτσι κι αλλιώς τάσεις φυγής.

Στους Πειραιώτες, πάντως, η σκέψη αυτή τη στιγμή κυρίως για τον Φορτούνη είναι πως… δεν πωλείται. Ο Μαρτίνς δεν θέλει να δει τον πιο ποιοτικό του μέσο να φεύγει στη μέση της προετοιμασίας, ακόμα κι αν η πρόταση που θα έρθει θα είναι υψηλή. Αντίθετα, στο λιμάνι δεν φαίνεται να… καίγονται ιδιαίτερα για τον Ανσαριφάρντ και αν σκάσει πρόταση ίσως να τον δώσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments