Αθλητισμός

Κοντός: “Και Ουάιτ και Παπαγιάνης”

Κοντός: “Και Ουάιτ και Παπαγιάνης”
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει νέες βόμβες στο μπάσκετ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοντός μίλησε για αυτή την προσθήκη και τις επόμενες κινήσεις των «πράσινων».

«Ο Λάνγκφορντ ήταν διακαής πόθος του Πασκουάλ, από πέρσι ήθελε να τον πάρει στην ομάδα και ο Αμερικανός έρχεται απόλυτα συνειδητοποιημένος για το ρόλο του», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με Γιώργο Παπαγιάννη και Οκάρο Γουάιτ, είπε: «Εξαρτάται αρχικά από το αν ο Παπαγιάννης θα μείνει ελεύθερος από το Πόρτλαντ. Αν φύγει, ο Παναθηναϊκός είναι από τους βασικούς προορισμούς του και έχει πολύ καλή σχέση με την ομάδα. Θα τον κοιτάξουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει την προτεραιότητα. Ο Οκάρο Γουάιτ πάντα είναι στα υπόψη κι αν προκύψει ζήτημα επιστροφής στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός θα το εξετάσει».

Τέλος, για το αν υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής του Ματ Λοτζέσκι, είπε: «Δεν το αποκλείω, αλλά θα πρέπει να το δούμε από βδομάδα. Η έλευση του Λάνγκφορντ λύνει ένα επιθετικό θέμα που υπήρχε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments