Ελλάδα

Νεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior

Νεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior
Σε ηλικία μόλις 34 ετών έφυγε από τη ζωή ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior, γιος του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, "έφυγε" από ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ.

Ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης  βρέθηκε νεκρός στο Κλίβελαντ, στις ΗΠΑ. Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.07.2018) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα στο οποίο όμως δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Κόκκαλης εδραίωσε την επαγγελματική του καριέρα κυρίως στην Intralot, όπου είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του.

Η ενασχόλησή του με την ανάπτυξη των αγορών ξεκίνησε το 2007, ενώ μάθαινε για τον κλάδο των κατασκευών μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.

Μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το 2010.

Είχε ασχοληθεί και με άλλα projects της αγαπημένης του ομάδας, όπως οι δημόσιες σχέσεις με τους χορηγούς και η καλή λειτουργία με τα μέλη του συλλόγου, ενώ είχε στήσει και τις ιστοσελίδες των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Κόκκαλη

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments