Ελλάδα

Κέρκυρα: Χειροτερεύει ο εφιάλτης με τα σκουπίδια γράφει η Telegraph – Τρόμαξαν οι τουρίστες

Κέρκυρα: Χειροτερεύει ο εφιάλτης με τα σκουπίδια γράφει η Telegraph – Τρόμαξαν οι τουρίστες
Δείτε σημεία από δημοσίευμα της Telegraph για τα σκουπίδια στην Κέρκυρα.

Η κατάσταση που επικρατεί στην Κέρκυρα εξαιτίας των σκουπιδιών δυσφημεί παγκοσμίως την χώρα μας, αφού για άλλη μια φορά ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχολιάζουν τα τελευταία γεγονότα.

Συγκεκριμένα, η Telegraph γράφει «Χειροτερεύει ο εφιάλτης με τα σκουπίδια στην Κέρκυρα», κάνοντας αναφορά στα νέα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακής, στη Λευκίμμη. Εκτός αυτού, η βρετανική εφημερίδα φιλοξενεί και δήλωση τουρίστριας, που περιγράφει πόσο τρόμαξε, εξαιτίας της έντασης μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών δυνάμεων, που έκαναν χρήση χημικών.

«Πηγαίναμε οδικώς προς τον Κάβο, αργά τη νύχτα, όταν είδαμε την αστυνομία, κάτι που ήταν πραγματικά τρομακτικό. Ο οδηγός του ταξί μας δεν ήξερε τι συνέβαινε. Είπε ότι έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική διαδρομή, επειδή ήταν η αστυνομία εκεί. Είναι σίγουρα απογοητευτικό και δεν αποτελεί χαλαρωτικό τρόπο για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου», δήλωσε στην Telegraph η 19χρονη Βρετανίδα Κλόι Χάρισον.

Τέλος δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας κάνει μακροσκελή αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης με τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, εκείνον στην περιοχή της Λευκίμμης και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, σημειώνοντας ότι «για μήνες τώρα, δύσοσμοι κάδοι σκουπιδιών έχουν γεμίσει τους δρόμους».

Να υπενθυμίσουμε, ότι το βράδυ της Κυριακής, πολίτες επιχείρησαν να πλησιάσουν τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης, αλλά εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν χρήση χημικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments