Ελλάδα

Σωκράτης Κόκκαλης: Το συγκλονιστικό μήνυμα των φίλων Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη

Σωκράτης Κόκκαλης: Το συγκλονιστικό μήνυμα των φίλων Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη
Από τα πέρατα του κόσμου, ο θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη συγκλονίζει.

Παραμένει σοκαρισμένος ο αθλητικός κόσμος και όχι μόνο από τον απροσδόκητο θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη junior το Σάββατο.

Ένα από τα μηνύματα που συγκλονίζει είναι το μήνυμα από τον σύνδεσμο φίλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, που εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη για τον απρόσμενο χαμό.

Το μήνυμα “OLYMPIAKOS FAN CLUB OF N.Y. USA” συγκλονίζει:

“Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια ο χαμός του Σωκράτη. Η οικογένεια Κόκκαλη και ιδιαίτερα ο μεγάλος Σωκράτης Κοκκαλής μαζί με τον τζούνιορ αποτελούσαν μέλη της κοινότητας μας και μέλη του συνδέσμου που επισκεπτόντουσαν τακτικά σαν απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Η εδώ ερυθρόλευκη ομογένεια και όλη η Ελληνική κοινότητα είναι συγκλονισμένη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει.

Είναι κρίμα και άδικο τέτοιοι άνθρωποι με τεράστια μόρφωση, αγάπη και καλοσύνη, να κόβεται το νήμα της ζωής τους τόσο πρόωρα. Προσωπικά εγώ σαν πρόεδρος του συνδέσμου και εκ μέρους όλων των μελών θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη και να του δώσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Από την πλευρά μας, στην μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, η σημαία του συνδέσμου θα κυματίζει μεσίστια, ενώ θα αναλάβουμε και πρωτοβουλίες στην συνέχεια στην μνήμη του.

Παλικάρι μας καλό ταξίδι καλό παράδεισο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments