Ελλάδα

Νότια Προάστια: Απίστευτες καταγγελίες – 55χρονη φέρεται να πλησιάζει μικρά παιδιά και να τα χαρακώνει

Νότια Προάστια: Απίστευτες καταγγελίες – 55χρονη φέρεται να πλησιάζει μικρά παιδιά και να τα χαρακώνει
Τρομερές καταγγελίες για συμβάν που εκτυλίχθηκε σε εμπορικό κέντρο στα Νότια Προάστια.

Απίστευτες καταγγελίες στα Νότια Προάστια που αφορούν μια 55χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να πλησιάζει μικρά παιδιά με την πρόφαση να τα χαϊδέψει και σε ανυποψίαστο χρόνο τα χαρακώνει.

Οι αρχές είναι σε επιφυλακή γιατί οι καταγγελίες όλο ένα και γίνονται περισσότερες. Μερικά από τα θύματα της 55χρονης, ήταν δύο μώρα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, όπου τα χαράκωσε σε χέρια και πόδια.

«Σοκ από γυναίκα που πλησίασε και χαράκωσε μωρό στα νότια προάστια. εάν υπάρχουν πληροφορίες για την συγκεκριμένη κυρία ή άλλο περιστατικό, ενημερώστε μας στην γραμμή SOS 1056 ή την αστυνομία» αναφέρει χαρακτηριστικά το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το συμβάν έκανε γνωστό μια άλλη μητέρα που ήταν παρούσα στο περιστατικό και ανέφερε:

«Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα συμβάν που έγινε σε… εμπορικό κέντρο στα νοτιά προάστια. Πριν 10 μέρες μία μητέρα κρατώντας αγκαλιά τον 2 χρονών γιο της πήγε για να χαζέψει στο εμπορικό.

Την πλησίασε μία γυναίκα 55 χρονών για να της χαϊδέψει τον γιο – όπως κάνανε και άλλοι γιατί το αγοράκι είναι πανέμορφο. Βρισκόταν μέσα στο… ταυτόχρονα μία άλλη μαμά με ένα μωρό στην αγκαλιά βρισκόταν στο ταμείο οπού το παιδάκι έκλαιγε με λυγμούς. Πλησιάζοντας το ταμείο είδε στο χεράκι του μωρού αίματα. Το λέει στην γυναίκα οπού βρισκόταν στο ταμείο και ξαφνικά αρχίζει να κλαίει και το δικό της παιδί. Με λίγα λογία και τα 2 παιδάκια είχαν κομμένο από ένα κομμάτι το ένα στο χέρι και το άλλο στο πόδι σαν να τους είχε κόψει κάποιος με ένα ψαλίδι. χαμός – φασαρία καλέσανε την ασφάλεια καλέσανε την αστυνομία – οι οποίοι τους λέγανε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί είχανε υποψίες για την 55 χρόνοι η οποία είχε εξαφανιστεί. Εκείνη την στιγμή το… κάλεσε την ασφάλεια γιατί μία γυναίκα μεταμφιεσμένη με περούκα τους φάνηκε ύποπτη για κλοπή.

οι μαμάδες αναγνώρισαν την 55χρόνη – έγινε όπως καταλαβαίνετε χαμός- πήγανε όλοι μαζί στην ΓΑΔΑ οπού η 55χρόνη αφέθηκε ελεύθερη γιατί δεν υπήρχαν μαρτυρίες. Οι μαμάδες ζήτησαν εισαγγελική παρέμβαση για να πάρουν τις κάμερες άλλα η διαδικασία κρατάει ένα 2μηνο. Τα παιδάκια τα κάνανε αντιτετανικό ορό – εξετάσεις άλλα δυστυχώς όλοι οι γιατροί και το Παίδων τους είπανε ότι εάν δεν βρουν με τι τα τρύπησε η αν δεν την πιάσουν για να μάθουν μήπως τους έβαλε και κάτι μέσα τους – όπως να της κάνουνε εξετάσεις μήπως μεταφέρει κάποιο ίο δεν μπορούν να ηρεμήσουν γιατί αυτό είναι κάτι που θα φανεί μετά από πολύ καιρό.. δυστυχώς αυτή η γυναίκα είναι ελεύθερη.

Οι μαμάδες πιέζουν από παντού για να επιταχύνουν την διαδικασία – άλλα δυστυχώς αυτή κυκλοφορεί. εάν μπορείτε ενημερώστε και άλλους γονείς».

Η ανάρτηση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments