Αθλητισμός

Αυξάνεται η πίεση σε Μαρτίνς μετά τη νέα 4αρα – Θα… γυρίσει Αθήνα;

Αυξάνεται η πίεση σε Μαρτίνς μετά τη νέα 4αρα – Θα… γυρίσει Αθήνα;
Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν διορθώνεται και ο Μάρτινς είναι από τώρα με την πλάτη στον τοίχο.

Για 60 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην Αϊντχόφεν, όμως μέσα σε δέκα λεπτά γκρέμισε τα πάντα και γνώρισε άλλη μία, φιλική μεν, πολύ βαριά δε, ήττα με 4-0. Δεύτερη σερί τεσσάρα δεν… χωνεύεται εύκολα για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό κι ας είναι και σε φιλικό προετοιμασίας.

Ο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως πλέον βρίσκεται σε τεράστια πίεση. Δεν μπορεί η ομάδα του λίγες μέρες πριν από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις να εμφανίζει τέτοιο πρόσωπο. Τι θα γίνει με τη Λουκέρνη; Πως θα πάει ο Ολυμπιακός να παίξει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας βαριές ήττες στην πλάτη του. Με ποια ψυχολογία θα μπει στη νέα χρονιά;

Ήδη το κλίμα έχει βαρύνει για τον Πορτογάλο προπονητή που κρίνεται από τα δύο πρώτα κιόλας παιχνίδια της νέας σεζόν. Ναι καλά διαβάζετε.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Λουκέρνη στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς, πριν πάει να δώσει τον επαναληπτικό στην Ελβετία. Κι αν εκείνο το βράδυ του Αυγούστου δεν έχει πάρει την πρόκριση, δύσκολα ο Μαρτίνς θα ανέβει στο… αεροπλάνο της επιστροφής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments