Ελλάδα

Δίδυμα φωτιά: Πρωτοσέλιδο στους Times το θρίλερ εξαφάνισής τους (pics)

Δίδυμα φωτιά: Πρωτοσέλιδο στους Times το θρίλερ εξαφάνισής τους (pics)
Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση της εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών.

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών που συνεχίζουν να αγνοούνται. Το θέμα αυτό έχει πάρει πλέον διεθνείς διαστάσεις.

Η υπόθεση εξαφάνισής τους φιλοξενείται ως πρωτοσέλιδο από τους Times με τίτλο «Κορίτσια αγνοούνται ενώ η Ελλάδα προετοιμάζεται να κηρύξει την φωτιά ως την φονικότερη της Ευρώπης κατά την μεταπολεμική περίοδο».

Στο άρθρο περιγράφεται το πώς εξαφανίστηκαν τα 9χρονα κορίτσια, ενώ παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε ξενοδοχείο στο Μάτι μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα οι Times αναφέρουν: «Οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται», χωρίς, όμως, να διευκρινίζεται το γεγονός, πως τα κορίτσια που βρέθηκαν εν τέλει στην βάρκα δεν είναι οι δίδυμες.

Τα κορίτσια θεωρούνται και επισήμως αγνοούμενα από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και εξέδωσε Amber Alert.

Ο πατέρας των διδύμων, Γιάννης Φιλιππόπουλος, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια.

Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments