Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πέντε άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Πέντε άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών
Στη σύλληψη πέντε ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη πέντε ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί, στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στις ευρύτερες περιοχές της πλατείας Αγίου Γεωργίου και της πλατείας Ναυαρίνου.

Στη διάρκεια της επιχειρησιακής δράσης ελέγχθηκαν συνολικά 32 άτομα, 21 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 36 οχήματα.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή συναδέλφων τους των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών, προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 36χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εμπορευόταν κάνναβη συνολικού βάρους 76,8 γραμμαρίων, ενώ από την κατοχή του κατασχέθηκε χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Εξάλλου, βεβαιώθηκαν 26 διοικητικά πρόστιμα, 24 για παράνομη στάθμευση, ένα για υπέρβαση ορίου αλκοόλης και ένα για μη κατοχή απαραίτητων εγγράφων και έξι παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments