Πολιτική

Γεωργιάδης: «Ρουσφέτι» της κυβέρνησης η μεταγωγή Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές

Γεωργιάδης: «Ρουσφέτι» της κυβέρνησης η μεταγωγή Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές
"Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ερωτηθείς σχετικά για τη μεταγωγή του Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς» και σημείωσε πως «δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ακόμα ότι «δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα».

Ερωτηθείς σχετικά για τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, στ θέμα των νεκρών, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «χυδαιότητα» και τον κατηγόρησε ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος για το σόου της σύσκεψης της Δευτέρας, καθώς, όπως υποστήριξε, ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε για τον αρχικό νεκρό των πυρκαγιών, ως επικεφαλής του συστήματος ΕΣΥ.

«Η κυβέρνηση προσπάθησε να κοροϊδέψει πάνω στα πτώματα», επισήμανε, ενώ αναφερόμενος στην επίμαχη αναφορά του κ. Πολάκη πως «ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε σχεδόν άριστα αλλά η τελική εικόνα «θολώνει» από τον αριθμό των νεκρών», σχολίασε σκωπτικά ότι «σε λίγο θα ζητούν από τους συγγενείς των νεκρών να ζητήσουν συγνώμη!».

Διαβάστε Eπίσης

Γεωργιάδης: Η παραίτηση Τόσκα δεν αρκεί

Κουφοντίνας: Οργισμένη αντίδραση της Τουρκίας για τη μεταγωγή του

Κουφοντίνας: Αντιδρά και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την μεταγωγή του

Μητσοτάκης: Μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα στις φυλακές του Βόλου

Περισσότερα