Lifestyle

Μπιγιονσέ: Κατάγομαι από ιδιοκτήτη σκλάβων (pics)

Μπιγιονσέ: Κατάγομαι από ιδιοκτήτη σκλάβων (pics)
Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μπιγιονσέ στη Vogue. Η διάσημη ποπ σταρ μίλησε για την εικόνα που έχει για το σώμα της, τα παιδιά της και τη δημιουργικότητά της.

H Μπιγιονσέ άνοιξε την ψυχή της μιλώντας για τη δύσκολη γέννα των διδύμων της πέρυσι και τον τρόπο που η εγκυμοσύνη αυτή άλλαξε το σώμα της, τονίζοντας ότι αποδέχεται τον εαυτό και τις καμπύλες της όπως ακριβώς είναι και ότι δεν βιάζεται ιδιαίτερα να χάσει τα κιλά που πήρε.

Η 36χρονη ερμηνεύτρια, η οποία σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, περιέγραψε τα συναισθήματά της στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vogue, όπου ποζάρει στο εξώφυλλο ελάχιστα βαμμένη.

Η αποκάλυψη της Μπιγιονσέ

«Έκανα πρόσφατα μια έρευνα για τις ρίζες μου και έμαθα ότι κατάγομαι από έναν ιδιοκτήτη σκλάνων που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια σκλάβα. Όταν το ανακάλυψα, μου πήρε λίγο χρόνο για να το διαχειριστώ. Άρχισα να αναρωτιέμαι τι σήμαινε αυτή η πληροφορία και προσπάθησα να την δω μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Πλέον πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που ο θεός με ευλόγησε με τα δίδυμα. Για πρώτη φορά η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια μπόρεσαν να συνυπάρξουν και να αναπτυχθούν στο αίμα μου. Προσεύχομαι στον Θεό να καταφέρω να σπάσω τις γενεαλογικές κατάρες που υπάρχουν στην οικογένειά μου ώστε τα παιδιά μου να ζήσουν μια απλούστερη ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων η ντίβα.

«Έχω ακόμα την κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη και δεν βιάζομαι να απαλλαγώ από αυτήν» υπογράμμισε στη συνέντευξή της, που δημοσιεύτηκε σήμερα.

«Νομίζω ότι είναι αληθινό. Όποτε θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφικτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω» αναφέρει η τραγουδίστρια άκρως επιτυχημένων άλμπουμ όπως το «Lemonade».

Όπως περιέγραψε, ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά όταν υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της, τη Ρούμι και τον Σερ, τον Ιούνιο του 2017, κι αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της να αναρρώσει παρά να σπεύσει να χάσει τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.

«Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με μεγαλύτερες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι» υπογράμμισε η Μπιγιονσέ.

«Στάθηκα υπομονετική με τον εαυτό μου και απολαμβάνω τις μεγαλύτερες καμπύλες μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments