Ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν: Προβλέψεις ζωδίων για την Παρασκευή

Χαρτομαντεία Λενορμάν: Προβλέψεις ζωδίων για την Παρασκευή
Ερωτική χαρτομαντεία.

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 06. Τα Σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Αισθηματικά μπλεξίματα – Ερωτικές εντάσεις – Επαγγελματικά κουτσομπολιά

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Αν ξέρετε ποια είναι τα τρωτά σημεία της προσωπικότητας σας, καλό θα ήταν πάνω σε αυτά να δουλέψετε και να βρείτε τον τρόπο, να γίνετε ακόμη πιο δυναμικοί.

Ταύρος

Αναζητάτε τον τρόπο που μπορείτε να φέρετε στο προσκήνιο της καρδιάς σας και πάλι αυτόν τον μεγάλο έρωτα, αλλά αυτήν την φορά με άλλους όρους.

Δίδυμοι

Είστε συνεχώς μέσα στις αμφιβολίες, για το άτομο που επιλέξατε να έχετε κοντά σας! Αυτές οι αμφιβολίες λοιπόν, θα πρέπει να εκφραστούν μέσα από έναν διάλογο.

Καρκίνος

Οι συνθήκες που επικρατούν μέσα στην ζωή σας, είναι ακόμη δύσκολες και πρέπει να έρθει ο καιρός εκείνος, που όλα θα είναι ήρεμα για να φτιάξετε και την προσωπική σας σχέση.

Λέων

Δεν είστε και τόσο ξεκάθαροι μέσα σας, αλλά ούτε και με τον άνθρωπο σας. Ίσως το μυαλό σας να είναι ακόμη ‘αγκυρωμένο’ σε κάποια παλιά σας αγάπη.

Παρθένος

Πρέπει να τακτοποιήσετε καταστάσεις μέσα στην οικογένεια και τα οικονομικά σας, πριν ακόμη πείτε τις σοβαρές σας προτάσεις στο άτομο που θέλετε.

Ζυγός

Υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα φλερτ γύρω σας αλλά κάποιο πιο ιδιαίτερο, σας έχει κάνει να σκέφτεστε ήδη την ερωτική προσέγγιση του.

Σκορπιός

Μην δίνετε τα κλειδιά της καρδιάς σας, σε όποιον σας τα ζητάει. Αυτό το έχετε πράξει πολλές φορές στο παρελθόν και μόνο τελικά πληγωθήκατε.

Τοξότης

Είστε ερωτικοί με τις πράξεις και τα λόγια σας. Αυτό θα φέρει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, νέο σύντροφο που ίσως και να εξελιχθεί σε δεσμό μόνιμο.

Αιγόκερως

Δεν χαίρεστε καθόλου, με όλα αυτά που βλέπετε και ακούτε για τον πρώην σας. Υπάρχει μια καινούργια αγάπη στην ζωή του, και μάλλον πρέπει να κάνετε το ίδιο.

Υδροχόος

Δεν είστε ακόμη διαθέσιμοι για νέα σχέση και αυτό είναι κάτι που αυτός, που ήδη σας θέλει το έχει καταλάβει, και μάλλον έχει μπει…στην αναμονή.

Ιχθείς

Είστε σε ένα καλό σημείο της εποχής, που βλέπετε ότι τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και η ερωτική σας ζωή, έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments