Ζώδια

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο
Ερωτική χαρτομαντεία λενορμάν.

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα Κούπα).

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Νέα από το παρελθόν – Εγκυμοσύνη – Επαγγελματικές αλλαγές

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Υπάρχουν κάποια νέα, που έχουν πέσει στην αντίληψη σας για τον άνθρωπο που έχετε προσφάτως ερωτευτεί. Μάλλον είναι κάπου αλλού δοσμένος.

Ταύρος

Μην δίνετε ακόμη το πράσινο φως και την έγκριση σας, σε άτομα που έχουν εκφραστεί αισθηματικά για εσάς, αλλά το παρελθόν τους, δεν σας αρέσει.

Δίδυμοι

Πολλά τα ζητήματα, που έχουν ανακύψει με την εργασία ή τις σπουδές σας και μάλλον πρέπει η ερωτική σας ζωή, να έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Καρκίνος

Αν έχετε βρει τον τρόπο που μπορείτε και πάλι με μιλήσετε με το πρόσωπο που σας απασχολεί, απλά κάντε το και μην το αναφέρετε πουθενά αλλού.

Λέων

Απομακρύνεστε μέρα με την ημέρα, από τον άνθρωπο σας, που δεν κάνει κάτι παραπάνω από τα βασικά και τα ίδια, για αυτήν την ερωτική σας σχέση.

Παρθένος

Έχετε πέσει στην παγίδα του έρωτα, αλλά αυτή την φορά ξέρετε το παιχνίδι πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ίσως και τώρα τα πράματα να είναι πιο βατά.

Ζυγός

Δεν ξέρετε αν θέλετε ή αν δεν θέλετε να δώσετε ακόμη μια αφορμή στον πρώην σας, για να σας ψάξει. Μάλλον έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι, και έχετε έλλειψη αγάπης.

Σκορπιός

Θέλετε να τακτοποιήσετε κάποια πράματα με το παρελθόν σας, πριν εμπλακείτε σε μια νέα σχέση! Αυτό είναι και το πιο έντιμο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας.

Τοξότης

Είστε έντονα καταπιεσμένοι, από αυτόν τον αισθηματικό δεσμό που δεν δείχνει να έχει κάποιο καλό μέλλον. Εσείς θα αποφασίσετε για το από εδώ και μετά.

Αιγόκερως

Αυτές τις τελευταίες ημέρες έχετε επαναξιολογήσει, την σχέση σας και τις φιλίες σας. Όλα αυτά τα τελευταία μπερδέματα σας, έχουν δείξει τα αληθινά πρόσωπα όλων.

Υδροχόος

Θέλετε να εγκαταλείψετε την προσπάθεια σας, για την επανασύνδεση που τόσο καιρό ζητάτε. Δεν έχετε ακόμη δει κάποια θετική ανταπόκριση, από την άλλη πλευρά.

Ιχθείς

Το όραμα σας, είναι να φτιάξετε ένα σοβαρό δεσμό και αργότερα αυτό να εξελιχθεί σε γάμο και οικογένεια. Μέσα στο Φθινόπωρο θα το καταφέρετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments