Ζώδια

Χαρτομαντεία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Χαρτομαντεία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Αναλυτικά προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Προβλέψεις για τις επόμενες 5-10 ημέρες.

Χαρτομαντεία, πιο αναλυτικά:

  • Κριός: ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Η κατάσταση μέσα στην ερωτική σας σχέση, μόνο να βελτιωθεί πια μπορεί. Οι κινήσεις και οι προτάσεις που θα έρθουν από την μεριά του αγαπημένου σας, θα σας δικαιώσουν για την υπομονή σας.

Ερωτική εύνοια : 9/10

  • Ταύρος: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Είναι δημιουργικές ημέρες και σίγουρα θα έρθετε πολύ πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Επικοινωνίες και συναντήσεις, θα ενάρξουν την σχέση σας.

Ερωτική εύνοια : 10/10

  • Δίδυμοι: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Αυτός που θέλετε, δεν σας θέλει! Αυτό σαν κατάσταση είναι κάτι που μέσα στο μυαλό σας, ήδη έχει δημιουργήσει το πλάνο – σχέδιο για το πως θα τον κατακτήσετε με την γοητεία σας.

Ερωτική εύνοια : 10/10

  • Καρκίνος: Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Δεν σας αφορά καθόλου τι έχει κάνει το ταίρι σας, στο παρελθόν του αρκεί αυτό, στο τώρα σας να μην σας ενοχλεί. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα πρέπει να μιλήσετε.

Ερωτική εύνοια : 8/10

  • Λέων: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Τα ερωτικά λόγια και τα φλερτ που δέχεστε από κάποιο νέο άτομο, σας έχουν βάλει στο κεφάλι σας την ιδέα ενός νέου δεσμού! Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του μήνα, θα φέρουν εκπλήξεις.

Ερωτική εύνοια : 10/10

  • Παρθένος: ΤΟ ΜΩΡΟ

Μπορεί να έχετε στεναχωρηθεί με τις διαθέσεις του αγαπημένου σας, αλλά αυτή είναι η αλήθεια του. Αν τελικά δεν θέλει κάτι περισσότερο, τότε ουδείς μπορεί να του αλλάξει την γνώμη.

Ερωτική εύνοια : 9/10

  • Ζυγός: ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Οι μέρες που κυλούν και που έρχονται ακόμη περισσότερο το Φθινόπωρο, θα σας δώσουν τις πρακτικές αφορμές και ευκαιρίες, για να κάνετε με τον σύντροφο σας, ένα δεσμευτικό βήμα.

Ερωτική εύνοια : 10/10

  • Σκορπιός: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Υπάρχουν καταστάσεις που σας ενοχλούν μέσα στον δεσμό σας, και πρέπει να τις λύσετε άμεσα με τον άνθρωπο σας. Ωστόσο, μην απορροφάστε μόνο μέσα σε αυτόν.

Ερωτική εύνοια : 8/10

  • Τοξότης: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι επαγγελματικές σας κινήσεις, θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία, και σίγουρα από τον νέο μήνα, θα έχετε και πολλά περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας.

Ερωτική εύνοια : 10/10

  • Αιγόκερως: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Αγαπάτε δύο άτομα ταυτόχρονα, και μάλλον αυτό σας έχει βάλει σε ένα ψυχικό αδιέξοδο. Σαφώς και είναι μεγάλο το ρίσκο, που παίρνετε και μάλλον κάποιος στο τέλος θα πληγωθεί.

Ερωτική εύνοια : 9/10

  • Υδροχόος: Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μην μιλάτε γενικά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να του προτείνετε, τότε απλά κάντε το. Σίγουρα θα καταλάβει και αυτός ποιες είναι οι προθέσεις σας.

Ερωτική εύνοια : 10/10

  • Ιχθείς: ΤΟ ΝΗΣΙ

Αυτά που έχετε κάνει και προσφέρει στον άνθρωπο σας, τα έχει εκτιμήσει και σίγουρα μόλις τα οικονομικά του, του το επιτρέψουν σίγουρα θα σας κάνει και τις πιο συγκεκριμένες προτάσεις του!

Ερωτική εύνοια : 9/10

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments