Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τρομερό… τρολάρισμα των οπαδών του σε αυτούς της Τσέλσι

ΠΑΟΚ: Τρομερό… τρολάρισμα των οπαδών του σε αυτούς της Τσέλσι
Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Τσέλσι και οι οπαδοί του έκαναν... ντου στον λογαριασμό της αγγλικής ομάδας στο facebook.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Τσέλσι και οι ΠΑΟΚτσήδες δεν ήθελαν και… πολύ για να κάνουν επίθεση καζούρας στους οπαδούς της, γράφοντας δεκάδες σχόλια στον επίσημο λογαριασμό της Τσέλσι στο facebook και… τρελαίνοντας τους Άγγλους φιλάθλους.

Ενας εξ αυτών έγραψε:

«Αγαπητοί Άγγλοι φίλοι, δεν θα θέλω να σας ανησυχήσω αλλά έχουμε 7 χρόνια να επισκεφτούμε το εξοχικό μας στο Λονδίνο και μας έλειψε πολύ. Καλύτερα για εσάς να μην παίξετε στο Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν αποτέλεσμα έκπληξη της Τσέλσι εναντίον του φονέα των Άγγλων ΠΑΟΚ. Αν έχετε αμφιβολίες ρωτήστε τους φίλους σας από την Άρσεναλ και την Τότεναμ»

Και συνεχίζει μετά τις πολλές απαντήσεις των Άγγλων: «Φίλοι μου, απλά ήθελα να σας προειδοποιήσω για να μην εκνευριστείτε μετά. Έχουμε τον Εβγέν Σάχοφ και τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο διάσημος μέσος σας Καντέ ούτε που θα αγγίξει την μπάλα και ο Αζάρ θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από τον σταρ της Μενεμένης, Στέλιο Κίτσιου».

Και άλλος ΠΑΟΚτσής παίρνει τη σκυτάλη: «Πάρτε το πρέφα, εμείς θα πάρουμε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Είμαστε χαρούμενοι που θα σαυνεχίσουμε την παράδοσή μας εναντίον των αγγλικών ομάδων στο φιλόξενο και ερωτικό Λονδίνο. Θα τα πούμε μπλε…»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments