Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ιστορική απόφαση για Ναβάρο!

Μπαρτσελόνα: Ιστορική απόφαση για Ναβάρο!
Η Μπαρτσελόνα θα τιμήσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, στο πλαίσιο του classico!

Ο Χούαν Κάρλος Ναβάρο ανακοίνωσε προ εβδομάδων την απόσυρσή του από το επαγγελματικό μπάσκετ. Έβαλε τέλος έπειτα από μια εικοσαετία γεμάτη τρόπαια και συγκινήσεις.

Ο εμβληματικός, πρώην, παίκτης της Μπαρτσελόνα θα λάβει την τιμή που του αξίζει. Η διοίκηση των «Μπλαουγκράνα» αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το Νο 11.

Μάλιστα, η ιστορική αυτή τελετή θα πραγματοποιηθεί σε μια ιδιαίτερη στιγμή, την ημέρα του ισπανικού clasico (Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης) στις 25 Νοεμβρίου.

Η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Ναβάρο

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στο Καμπ Νου παραχώρησε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα και του μπάσκετ γενικότερα γνώρισε μια απίστευτη αποθέωση από όσους ήταν παρόντες στην αίθουσα, καθώς σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν για τα όσα πρόσφερε στους Καταλανούς και στο άθλημα.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση, όντας συναισθηματικά φορτισμένος.

Η συνάντηση με τον Μπαρτομέου

Σύμφωνα με την «MundoDeportivo» Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Χόσεπ Μπαρτομέου είχαν συνάντηση με σκοπό να φτιάξουν οι… σχέσεις τους πριν την σημερινή αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του «La Bomba».

Στον θρύλο των Καταλανών δεν άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος της ομάδας χειρίστηκε το θέμα του (ο Ναβάρο ήθελε να αποφασίσει αποκλειστικά ο ίδιος, για το αν θα σταματήσει ή όχι), αφού δεν τον άφησε να αποχαιρετίσει όπως ήθελε το κοινό της ομάδας.

Η Μπάρτσα έχει προτείνει νέο πόστο στη «σημαία» της, την οποία θα μάθουμε στη συνέντευξη Τύπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments