Ελλάδα

ΚΟΖΑΝΗ: Εικόνες από τον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος

ΚΟΖΑΝΗ: Εικόνες από τον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος
ΚΟΖΑΝΗ: Τρεις νέοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο. Το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 παιδιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του κι αφού ανετράπη κατέληξε εκτός δρόμου.

ΚΟΖΑΝΗ:  Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Κοζάνη.

Το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 παιδιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του κι αφού ανετράπη κατέληξε εκτός δρόμου.

Το δυστύχημα έγινε στις 01:35.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κοζάνης Πτολεμαϊδας, Γιώργο Χιωτίδη, το νεαρό αγόρι κατέληξε κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ενώ η κοπέλα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πέμπτος νεαρός νοσηλεύεται με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο Κοζάνης.

ΚΟΖΑΝΗ: Εικόνες από τον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος

ΚΟΖΑΝΗ: Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το τροχαίο:

Δύο 17χρονοι κι ένας 19χρονος έχασαν τη ζωή τους ενώ η 16χρονη φέρει πολλά κατάγματα σε όλο της το σώμα και μικρές αιμορραγίες σε σημαντικά ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες χειρουργήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά και η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Διασωληνώθηκε και θα μεταφερθεί στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.

Ο πέμπτος επιβάτης είναι ελαφρότερα τραυματίας.

Στο νοσοκομείο Κοζάνης, που εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές στιγμές, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται πάρα πολλοί φίλοι και συγγενείς των παιδιών, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη αυτή η τραγωδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments