Πολιτική

ΝΔ: Νέα ιστοσελίδα με 100+ μαύρες σελίδες για την Ελλάδα επί Τσίπρα

ΝΔ: Νέα ιστοσελίδα με 100+ μαύρες σελίδες για την Ελλάδα επί Τσίπρα
Διαδικτυακή επίθεση στην κυβέρνηση ετοιμάζει η ΝΔ καθώς θέτει σε λειτουργία την ιστοσελίδα με στόχο να αναδείξει τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού οι οποίες ουδέποτε έγιναν πράξη.

Νέο σάιτ με τίτλο “Μαύρες Σελίδες” δημιούργησε η ΝΔ λίγες ώρες πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ, θέτει σε λειτουργία την ιστοσελίδα mauresselides.gr με στόχο να αναδείξει τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού οι οποίες ουδέποτε έγιναν πράξη.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συγκεντρώνει βίντεο αλλά και εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών Μέσων ενημέρωσης, μαζί με στοιχεία διεθνών οργανισμών.

Το σάιτ περιέχει, όπως τονίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περισσότερα από 100 αδιάψευστα ντοκουμέντα που πιστοποιούν τα ψέματα και οι αυταπάτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον ότι η πορεία του [κ. Τσίπρα] στηρίχθηκε μόνο σε ψέματα και αυταπάτες. Τώρα ο κ. Τσίπρας, καθώς γνωρίζει την επικείμενη εκλογική συντριβή του είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει», ανέφεραν κύκλοι της ΝΔ.

«Αρκεί κανείς να θυμηθεί τι υποσχόταν όταν γνώριζε ότι θα κερδίσει, και να αναλογιστεί πόσα πολλά θα τάξει τους επόμενες μήνες, τώρα που γνωρίζει ότι θα χάσει», προσέθεσαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments