Ζώδια

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Οι καρμικές προσφορές

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Οι καρμικές προσφορές
Νέα Σελήνη στην Παρθένο.

Κάθε Νέα Σελήνη είναι ένα νέο ξεκίνημα. Κάθε μήνα η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιο που βρίσκεται κι ο Ήλιος. Αυτή η σύνοδος Σελήνης – Ήλιου είναι αυτό που ονομάζουμε Νέα Σελήνη. Μερικές φορές αυτή η σύνοδος προκαλεί μια ηλιακή έκλειψη, αλλά όχι κάθε μήνα.

Η τελευταία Νέα Σελήνη, ωστόσο, ήταν μια μερική ηλιακή έκλειψη. Αυτή η έκλειψη ήταν στον Λέοντα, τεμπέλικη σαν ατέλειωτη καλοκαιρινή ημέρα. Γυρίστε το κεφάλι σας τώρα προς τα αγροτικά χέρια που εμφανίζονται. Πιάστε τα εργαλεία σας και ακολουθήστε τα.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Δεν είμαστε τίποτα άλλο από ταπεινοί αλλά παθιασμένοι γεωργοί, που δουλεύουν το έδαφος, καίνε σαν πυρά σε νέο παραλήρημα. Οι σπόροι ανοίγουν κάτω από τον Ήλιο, βαριοί σαν βιολετί υδρόγειες σφαίρες, ώριμοι και μοιραίοι.

Δεν μπορούμε να μεταφυτεύσουμε ούτε να πετάξουμε. Την ώρα της συγκομιδής, αυτό που είναι στο χωράφι αυτό θα λάβουμε. Όλες οι καρμικές παραδόσεις φτάνουν χωρίς εγγύηση. Έτσι, σκύβουμε προς τη γη και τραβάμε από μέσα της τρυφερά τους καρπούς της προσπάθειάς μας.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Σχηματισμένη από τον αυγουστιάτικο Ήλιο που χάνεται, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο καλεί το όνομά μας. Απολαύστε αυτήν τη φθίνουσα, εφήμερη ελευθερία, γιατί την νιώθω να έρχεται, τα βήματα της ακούγονται πιο δυνατά στον διάδρομο.

Ακόμα ένας μεθυστικός χορός κάτω από την Σελήνη, έπειτα πρέπει να δουλέψουμε. Είναι ώρα να κοιτάξετε βαθιά μέσα στη φύση της δουλειάς σας, στους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύετε και τα πιο ειλικρινή συναισθήματά σας για αυτή τη δουλειά.

Το μάντρα της Παρθένου: Αναλύω. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μας μαθαίνει τον πραγματισμό, όχι τη νοσταλγία, καθώς κινείται γρήγορα, έτσι πρέπει να αποφασίσουμε στο λεπτό τι θα κάνουμε, πώς θα τα καταφέρουμε, τι θα πάει πού κ.λπ.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε λίστες, σχέδια και χρονοδιαγράμματα, καθώς δεν θα υπάρχει μυστήριο, ψευδαισθήσεις ή περισπασμοί για τον επόμενο μήνα. Το μυαλό της Παρθένου είναι αρκετά καθαρό για να δει μέσα απ’ αυτά: ο πιο λευκός κρύσταλλος, που κελαρύζει στο ηλιοβασίλεμα.

Το παιχνίδι και η παιδικότητα έχουν τελειώσει για την ώρα. Τώρα έρχεται η αυγή, με σίγουρα πόδια περπατάμε προς τις πύλες του κήπου, η ανάσα φαίνεται στο κρύο και η βαθιά ηρεμία στην καρδιά, τυλιγμένη με μπλε, μάλλινη αγάπη.

Την στιγμή της Νέας Σελήνης, ο Ερμής (κυβερνήτης της Παρθένου) θα είναι επίσης στην Παρθένο. Αυτό κάνει την Νέα Σελήνη πολύ πιο δυνατή.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Επιπλέον, η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα δυνατό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω –αυτό δηλώνει ότι είναι η ιδανική στιγμή για όλα όσα έχουν να κάνουν με το σπίτι, τα λεφτά, την ακίνητη περιουσία ή τις επενδύσεις, όπως και για την ψυχολογική βυθομέτρηση και τη συναισθηματική κάθαρση.

Αυτή η Νέα Σελήνη συμπίπτει επίσης με την πρώτη ημέρα της Αφροδίτης στον Σκορπιό, έτσι πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα πικάντικη και ισχυρή.

Ώρες μετά, η Σελήνη περνά στον Ζυγό. Στις 14 Σεπτεμβρίου, η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, σηματοδοτώντας το τέλος της φάσης της Νέας Σελήνης και την αρχή της φάσης του τετάρτου.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Οι πολύτιμοι λίθοι της Παρθένου είναι μεταξύ άλλων ο αμαζονίτης, η ιασπίς και ο αχάτης. Τα βότανα της είναι ο μάραθος, το άγριο κύμινο και η μέντα, όπως επίσης και αποξηραμένα φρούτα και σπόροι.

Η ιπομέα είναι το λουλούδι της Παρθένου. Η Παρθένος κυβερνά το πεπτικό και το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, έτσι φροντίστε να τρώτε σωστά και όχι πολύ αργά τη νύχτα.

Τα γεύματα σας θα πρέπει να είναι ελαφριά αλλά συχνά. Αν και θα είναι γεμάτη εποχή, συνεχίστε να κάνετε γιόγκα και διαλογισμό. Επικεντρωθείτε στο ηλιακό πλέγμα και στην κοιλιά. Φοράτε λευκούς ή γήινους τόνους και πράσινα πετράδια. Χαλαρώστε το μυαλό με βαθιές ανάσες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments