Ζώδια

Ζώδια: Αφροδίτη σε τετράφωνο με τον Άρη – Η μεγάλη σύγκρουση

Ζώδια: Αφροδίτη σε τετράφωνο με τον Άρη – Η μεγάλη σύγκρουση
Αστρολόγος Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Αρη.

Η Αφροδίτη θα είναι σε τετράγωνο με τον Άρη όλη την εβδομάδα και η κορύφωση αυτής της διέλευσης θα συμβεί στις 8 Σεπτεμβρίου. Από εδώ η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό και θα είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό.

Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι οι πλανήτες που αντιπροσωπεύουν το θηλυκό και το αρσενικό εναντίον το ένα στο άλλο, αλλά αυτή η διέλευση μπορεί να περιλαμβάνει τριβές και σε άλλους τομείς.

Τα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, μπορεί να είναι έντονα αυτή την εποχή. Θα ακούσουμε πιθανότατα νέα για σκάνδαλα στον κόσμο.

Γενικά θεωρούμε ότι οι διελεύσεις της Αφροδίτης αφορούν σχέσεις ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες, αλλά η Αφροδίτη κυβερνά επίσης τις αξίες, τις κοινωνικές μας ζωές και τα χρήματα. Σε αυτούς τους τομείς θα υπάρξουν οι τριβές.

Θα υπάρχει η τάση να δρούμε με επιθετικούς τρόπους και χωρίς χώρο για αμοιβαία κατανόηση. Όσοι είναι σε σχέσεις μπορεί να νιώσουν ζήλια ή να γίνουν υπερβολικά απαιτητικοί.

Για μερικούς, αυτή η όψη φέρνει σεξουαλική ένταση και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να θεωρηθεί ως μάχη ανάμεσα στα φύλα. Μπορεί να είναι δύσκολο να σχετιστείτε με το άλλο σας μισό ή με αυτούς του αντίθετου φύλου.

Αστρολόγος Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Αρη

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε ερωτικές και σεξουαλικές σχέσεις και μπορεί η ζήλια να σηκώσει το άσχημο κεφάλι της. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να βιώσετε ωμή ή επιθετική συμπεριφορά ή μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σκέφτονται τα συναισθήματά σας ή και το αντίστροφο.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα χρήματα ή τα αγαθά. Προφυλάξτε τα πράγματα σας από κλοπές.

Αυτή η διέλευση συμβαίνει την ίδια μέρα με την αντίθεση του Ήλιου και του Ποσειδώνα στις 15 μοίρες του άξονα Παρθένου – Ιχθύων.

Αστρολόγος Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Αρη

Αυτή η διέλευση μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες και ο Ποσειδώνας συνδέεται με τα ψέματα, τη σύγχυση, την έλλειψη καθαρότητας, τη μελαγχολία, ασαφείς φαντασιώσεις που μπορεί να ερμηνευτούν ως ρομαντικές και άλλες τραγωδίες.

Η σαφήνεια μπορεί να είναι άπιαστη και είναι καλό να μην ενεργήσετε με μισές αλήθειες ή ψευδαισθήσεις που παριστάνουν την αλήθεια χωρίς όμως τα πραγματικά γεγονότα. Η σαφήνεια θα έρθει μετά τη Νέα Σελήνη, η οποία θα γίνει μέρος αυτής της ενέργειας.

Η Νέα Σελήνη θα βρεθεί επίσης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 8 Σεπτεμβρίου. Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να περιλαμβάνει τον εγωισμό και η αντίθεση με την Σελήνη είναι πιο συναισθηματική.

Μερικές σχέσεις μπορεί να τελειώσουν, αλλά άλλες διελεύσεις θα παίξουν σημαντικούς ρόλους.

Στην καλύτερη, αυτή θα είναι μια συναρπαστική αν όχι ηλεκτρική εποχή με το άλλο σας μισό ή με κάποιον ξεχωριστό.

Με τη Νέα Σελήνη θα έρθουν στο επίκεντρο οι πνευματικές και δημιουργικές αναζητήσεις, όπως και η παροχή βοήθειας στους άλλους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments