Ζώδια

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11/09/18)

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11/09/18)
Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις που σας έχουν προβληματίσει, θα λήξουν μέσα σε αυτόν τον καιρό… και ίσως και πριν να βγει ο μήνας. Εσείς θα έχετε νέα ερωτικά ενδιαφέροντα προσεχώς.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

ΤΑΥΡΟΣ

Με τόση αστρολογική εύνοια, το μόνο που μπορείτε να πετύχετε είναι τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μάλλον χρήματα από παλιά υπόθεση, πλησιάζουν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε τους ανθρώπους που με τα λόγια και τις πράξεις τους, για μεγάλο – παρατεταμένο χρονικό διάστημα, σας έχουν δείξει ότι παίζουν και όχι δεν ζητούν κάτι σοβαρό από εσάς.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά να επανασυνδεθείτε με το άτομο που αγαπάτε. Ξέρετε ότι έμμεσα και με τον δικό του τρόπο, σας αναζητά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν ή το παρόν σας, που να σας γοητεύει. Σίγουρα θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά πια για κάτι καινούργιο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από τον πρώην σας, που θέλετε να μην εμπλακείτε και πάλι μαζί του. Σίγουρα τον τρόπο τον έχετε βρει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μια μεγάλη αγωνία, για το τι πρέπει να γίνει από την μεριά σας και τι, από την μεριά του συντρόφου σας, για να φύγουν όλοι οι τρίτοι, από την μεταξύ σας σχέση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δύσκολες σας συμπεριφορές, σίγουρα έχουν κάνει το ταίρι σας, να έχει μια επιθετική επικοινωνιακή διάθεση, προς εσάς και τα οικεία σας περιβάλλοντα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε πιέσει πολύ τον συναισθηματικό σας κόσμο, μέσα από τις πολλές και λάθος επιλογές προσώπων που έχετε κάνει. Αυτό πια πρέπει να το λύσετε άμεσα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε φύγει μόλις τον τελευταίο καιρό, μέσα από μια ερωτική σχέση ή μια ερωτοφιλική κατάσταση, που δεν σας έδινε αυτά που θέλατε. Σίγουρα προσεχώς θα είστε καλύτερα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είστε και στην πιο ανεβασμένη σας διάθεση, καθώς όλα έχουν αλλάξει μέσα στην ερωτική σας ζωή. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα πάτε καλύτερα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε ανοσία στην μετριότητα των συναισθημάτων. Δεν σας αφορούν. Αυτό είναι και κάτι που το βιώνετε ήδη μέσα στην ερωτική σας σχέση, και πρέπει άμεσα να αλλάξει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments