Αθλητισμός

Το χαμόγελο του Πασκουάλ: Γιατί ο Καταλανός δεν… ασχολήθηκε με τις ήττες στην Κύπρο

Το χαμόγελο του Πασκουάλ: Γιατί ο Καταλανός δεν… ασχολήθηκε με τις ήττες στην Κύπρο
Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν στην Κύπρο, αλλά η τύχη του... δούλευε σε άλλες χώρες!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φιλικό τουρνουά της Κύπρου ”Νεόφυτος Χανδριώτης” με απολογισμό μιας νίκης (κόντρα στη Μακάμπι) και δύο ηττών (ΑΕΚ, Χίμκι). Ο Τσάβι Πασκουάλ έβγαλε αρκετά συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας του, αν και οι πρωταθλητές Ελλάδος εμφανίστηκαν… μισοί στην Κύπρο, λόγω των έξι απουσιών των διεθνών καλαθοσφαιριστών τους.

Σίγουρα, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει λόγους να χαμογελάει, καθώς ενώ βρισκόταν στην Κύπρο έμαθε τα… νέα για την πορεία της αναμέτρησης Γεωργία – Ελλάδα, στην οποία ο Καλάθης ”οργίασε”, σημειώνοντας 31 πόντους και δίνοντας την ασίστ για το νικητήριο καλάθι του Παπανικολάου.

Συνολικά, η παρουσία των ”πράσινων” διεθνών στα ”παράθυρα” των προκριματικών του Μουντομπάσκετ κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Ο μεν Καλάθης ήταν ηγετικός στα ματς με τη Σερβία και τη Γεωργία, ο δε Θανάσης προσέφερε ενέργεια και λύσεις στην άμυνα (μοίρασε 4 τάπες στην Τιφλίδα), ενώ ο Παπαπέτρου ήταν άκρως αποτελεσματικός στις προσπάθειες που πήρε στα δύο ματς.

Τα νέα αυτά έφτασαν στ’… αυτιά του Πασκουάλ, ο οποίος αναμένει πως και πως τους φορμαρισμένους διεθνείς παίκτες του (Καλάθης, Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Λεκαβίτσιους) για την τελική ευθεία της ”πράσινης” προετοιμασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments