Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Δούρου: Επιστολή για την βελτίωση της διαδικασίας εξέτασης των υποψηφίων οδηγών
Δούρου: Επιστολή για την βελτίωση της διαδικασίας εξέτασης των υποψηφίων οδηγών | Pagenews.gr
Pagenews Team

Την ανάγκη αποτελεσματικής αναμόρφωσης της διαδικασίας εκπαίδευσης και εξέτασης υποψήφιων οδηγών μέσα από διάλογο των εμπλεκόμενων φορέων, για ένα νέο σύστημα, με έμφαση στη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας, υπογραμμίζει σε επιστολή της προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της η Ρένα Δούρου σημειώνει χαρακτηριστικά: 

Ένα σύστημα «που θα είναι αξιόπιστο, αποτελεσματικό και θα στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, στην ασφάλεια και στον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων», αναφέρεται αρχικά.

Εν συνεχεία, με την επιστολή της προς τους αρμόδιους υπουργούς ζητά τη διευθέτηση του ζητήματος που έχει προκληθεί τους τελευταίους 4 μήνες, με τη μη καταβολή της αποζημίωσης στους υπαλλήλους- εξεταστές που συμμετέχουν εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας, επισημαίνοντας ότι πρέπει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση «να προωθηθεί άμεσα για ψήφιση σχετική διάταξη». Προκειμένου δε να διευκολυνθεί η επιτάχυνση της συγκεκριμένης διαδικασίας, η περιφερειάρχης κατέθεσε και σχετικό σχέδιο διάταξης.

Ετικέτες: 
2018