Ζώδια

Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Β’)

Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Β’)
Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του.

Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του.

Ταύρος Με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ο Ταύρος με τον Καρκίνο έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Ο Ταύρος είναι προσεκτικός. Το ίδιο και ο Καρκίνος. Ο Ταύρος είναι προστατευτικός. Το ίδιο και ο Καρκίνος. Ο Ταύρος νοιάζεται για το σπίτι. Το ίδιο και ο Καρκίνος.

Ο Ταύρος με Ωροσκόπο Καρκίνο λατρεύει τόσο πολύ το σπίτι του σε σημείο που να θεωρείται παράξενο, αλλά λατρεύει να εξοικονομεί χρήματα το ίδιο ή και περισσότερο.

Μερικοί αγενείς άνθρωποι μπορεί να πουν πως ο Ταύρος με Ωροσκόπο Καρκίνο είναι τσιγκούνης.

Για παράδειγμα, ο Ταύρος με Ωροσκόπο Καρκίνο θα πάει για ψώνια με ειδικά εκπτωτικά κουπόνια. Όταν επιστρέψει θα είναι περήφανος για το πόσα λεφτά εξοικονόμησε και για το πώς κατάφερε να του κάνουν 75% έκπτωση στο μαγαζί

Εσείς θα ζητήσετε να δείτε τι αγόρασε. Θα βγάλει ένα φόρεμα ή ένα πουκάμισο με μία γραμμή εντελώς βρώμικη. Ο Ταύρος με Ωροσκόπο Καρκίνο δεν υπολόγισε πως τα λεφτά που γλίτωσε από την αγορά θα τα δώσει στο καθαριστήριο.

Ο Ταύρος θυμάται συνεχώς τα παιδικά του χρόνια. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για αυτόν.

Λόγω αυτής της αγάπης για την οικογένεια, από τη στιγμή που θα σας αγαπήσουν, θα σας αγαπούν το ίδιο για πολύ καιρό. Θα σας εμπιστεύονται, θα σας φροντίζουν, θα σας δώσουν τρυφερότητα και ασφάλεια.

Ταύρος Με Ωροσκόπο Λέων

Οι Ταύροι με Ωροσκόπο Λέων είναι αληθινοί και ακλόνητοι στην αφοσίωσή τους. Είναι πιστοί με έναν τρόπο που φαντάζει ξεπερασμένος.

Για παράδειγμα:

Δουλεύει σκληρά και ασταμάτητα, και μένει στη πορεία του περιμένοντας να γιορτάσει την προαγωγή που θα πάρει σίγουρα.

Οι γάμοι σήμερα έχουν 50% πιθανότητα να φτάσουν στο διαζύγιο, όμως ο Ταύρος με Ωροσκόπο Λέων μένει στο γάμο για τα καλά και τα άσχημα.

Δεν το πιστεύετε; Θα έπρεπε. Το μοναδικό τους μειονέκτημα, περίπου, είναι το εξής:

Οι Ταύροι με Ωροσκόπο Λέων δεν είναι μόνο απίστευτα αφοσιωμένοι, αλλά έχουν την απαίτηση από το σύντροφό τους να κάνει το ίδιο.


Διαβάστε σχετικά: Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Α’)


Για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να εκφράσουν την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους, αυτό θα τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Οι Ταύροι με Ωροσκόπο Λέων σχηματίζουν ένα δέσιμο με τους συντρόφους και τους φίλους τους που διαρκεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Αν αυτό είναι που ψάχνετε, θα αγαπήσετε τη τάση του Ταύρου με Ωροσκόπο Λέων να αφοσιώνεται αγνά στο πρόσωπό σας.

Δείχνουν σοβαροί όταν αντιμετωπίζουν κάποια αντιπαράθεση μαζί σας. Και αυτό θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια.

Ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν θα βιαστούν.

Ο Ταύρος με Ωροσκόπο Λέων είναι σε θέση να φέρει μία καλή ισορροπία στη ζωή του, εάν μειώσει το πείσμα του, αλλά δεν θα πρέπει ούτε να φτάσει στο άλλο άκρο.

Ταύρος Με Ωροσκόπο Παρθένο

Οι Ταύροι και οι Παρθένοι συμφωνούν μεταξύ τους καθώς είναι και τα δύο γήινα ζώδια.

Μπορούμε να τους περιγράψουμε σαν συστηματικούς και ρεαλιστικούς.

Είναι σοβαροί (Παρθένος), αξιόπιστοι (Ταύρος) και βοηθητικοί (Παρθένος και Ταύρος). Οι Ταύροι είναι προσγειωμένοι όπως και οι Παρθένοι.

Αν είστε Ταύροι με Ωροσκόπο Παρθένο φροντίζετε όλες τις λεπτομέρειες και είστε καλοί στο να καλύπτετε όλες τα ενδεχόμενα.

Σαν Ταύροι είστε παθητικοί, ανέμελοι και σαγηνευτικοί συνομιλητές. Έχετε μια ζεστασιά που ακυρώνει τη καχυποψία και την ντροπαλότητα του ζωδίου της Παρθένου.

Έχετε πρωτότυπες ιδέες και μεγάλη ικανότητα στο να συγκεντρώνεστε αμέσως. Η νοητική και σωματική σας δραστηριότητα διαμορφώνονται τέλεια πάνω σας.

Υπάρχει ένας καταπληκτικός συνδυασμός ικανοτήτων όταν κυνηγάτε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά, με τις επιχειρήσεις, με την εξυπνάδα και με την αισθητική.

Υπάρχει πάντα ένα επίπεδο ξεροκεφαλιάς αλλά με έναν περισσότερο ρεαλιστικό και χαριτωμένο τρόπο.

Σπάνια παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Όταν όμως αποφασίσετε κάτι, δεν αλλάζετε γνώμη ούτε διαδρομή.

Παίρνετε τις αποφάσεις σας με ρεαλιστικό τρόπο.

Είστε έξυπνοι και μεροληπτικοί, πράγμα που σας βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τα χρήματα και την οικογένεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments