Ζώδια

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Δευτέρα 17/09

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Δευτέρα 17/09
Ταρώ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δυναμικές οι μέρες αυτές, για το ζώδιο σας που μέσα από την οικονομική του αλλαγή προς το καλύτερο, θα καταφέρει και να φέρει σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση και την ερωτική του καθημερινότητα.

Ελεύθεροι : Ασπάζεστε την μοναξιά σας και τα καλά της. Σίγουρα είστε από τα πιο χορτασμένα ζώδια στην αγάπη, αλλά τώρα θέλετε να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα θέματα της ζωής σας.

ταρώ Ταύρος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Με την καλυτέρευση των συνθηκών στην ζωή του συντρόφου σας, σίγουρα και η δική σας η ερωτική σχέση, θα πάει από το καλό στο καλύτερο. Από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, όλα τροποποιούνται.

Ελεύθεροι : Το δικό σας το μυαλό είναι μέσα σε ένα άγχος, που ακουμπά παρελθόν και παρόν. Από την μια το παρόν να σας κάνει προτάσεις για καλύτερη ζωή, και από την άλλη το παρελθόν να θέλει να σας ξανα -κατακτήσει.

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Ξοδεύετε παραπάνω ενέργεια από ότι χρειάζεται και μάλλον, αυτό σας έχει προκαλέσει την απαίτηση για δράσεις πλέον και απαντήσεις, από την μεριά του συντρόφου σας.

Ελεύθεροι : Εσείς δεν κάνετε κάτι για να αλλάξει η μοναχική σας ζωή. Θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη σημασία, στην επιμόρφωση σας, στον φιλικό σας κύκλο αλλά και στην οικογένεια σας, που σας αναζητεί.

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Όσα έχετε πει και προσφέρει μέσα σε αυτήν την σχέση, ακόμη δεν έχουν βρει ανταπόδοση. Σίγουρα, στο δικό σας το μυαλό, έχει μπει και το σχετικό όριο χρόνου, που θα δώσει και το τελικό αποτέλεσμα!

Ελεύθεροι : Οι αποφάσεις, που έχετε πάρει για την προσωπική σας ζωή, ακουμπούν το παρελθόν σας. Θέλετε με κάθε τρόπο να καταφέρετε να ξανα -ζεστάνετε την καρδιά του πρώην σας.

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχει αυτήν τη εποχή, η δυναμική ή οι συνθήκες έτσι ώστε εσείς με τον άνθρωπο σας, να πάτε αυτόν τον δεσμό σας, σε μια πιο επίσημη κατάσταση. Αυτό μπορεί … να γίνει από τον νέο μήνα.

Ελεύθεροι : Υπάρχει πολύς κόσμος, που κοιτά την παρουσία σας με έρωτα. Ήδη αυτό το έχετε καταλάβει για κάποιους, αλλά ακόμη δεν είστε σε φάση για να κάνετε κάτι σοβαρό.

ταρώ Παρθένος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν εμπιστεύεστε τον άνθρωπο σας, για κανέναν λόγο πια. Υπάρχουν καταστάσεις που έχουν συμβεί στο πρόσφατο σας παρελθόν, που μάλλον σας έχουν κάνε πια πιο προσεχτικούς … από κάθε άλλη φορά.

Ελεύθεροι : Έχετε τις κατακτήσεις σας, εσείς οι ελεύθεροι και μάλλον τώρα αυτό που θέλετε είναι να βρείτε τον σωστό άνθρωπο που θα μπορούσε να κρατήσει το χέρι σας … για πάντα!

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Είσαστε πια μέσα σε αυτόν τον δεσμό, πολλοί χαλαροί και εσείς και ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που τους περισσότερους από εσάς, μπορεί να τους οδηγήσει σε μια δέσμευση άμεσα.

Ελεύθεροι : Κοιτάτε τους τρίτους, που είναι γύρω σας και μέσα σε σχέσεις και πιθανόν και να ζηλεύετε λίγο. Να μην έχετε καμία ανησυχία … καθώς από την ώρα που θα έρθει ο Ερμής στο ζώδιο σας, 22 – 09, όλα θα αλλάξουν.

ταρώ Σκορπιός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εσείς πλέον καταναλώνεστε μέσα σε αυτήν την σχέση σε τσακωμούς και παρεξηγήσεις. Αυτό είναι και κάτι που αν συνεχιστεί το πιο πιθανόν είναι και να οδηγήσει σε μόνιμες ρήξεις.

Ελεύθεροι : Έχετε κάνει πολλές και σημαντικές γνωριμίες, αυτό το διάστημα! Μια έχει κάνει το μυαλό σας να σκέφτεται και κάτι περισσότερο. Το καλό είναι ότι και εσείς έχετε κάνει αυτό το άτομο, να σας σκέφτεται.

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Κάποιες φορές, ίσως και να φταίτε εσείς για την σταματημένη κατάσταση μέσα στον δεσμό σας. Μάλλον, έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε πιο σοβαρά και αναλυτικά με τον άνθρωπο σας για όλα.

Ελεύθεροι : Υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα μέσα στα οικονομικά σας, που δεν σας επιτρέπουν να βρείτε έναν μόνιμο σύντροφο, καθώς και εσείς ξέρετε ότι και η ύλη – οικονομική άνεση, έχουν τη σημασία τους.

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εξετάζετε τις προτάσεις που σας έχει κάνει το συντροφικό σας ταίρι, γύρω από μια μελλούμενη υποθετική δέσμευση. Σίγουρα έχετε και εσείς τις ανασφάλειες σας, λόγω ακόμη των δικών σας δεσμεύσεων.

Ελεύθεροι : Εσείς που τώρα έχετε χωρίσει από το άτομο που αγαπάτε, να μην απογοητεύεστε. Από την καινούργια εβδομάδα, θα υπάρξουν και πάλι επικοινωνίες … που θα φέρουν μια όμορφη επανασύνδεση.

ταρώ Υδροχόος : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η μνήμη σας είναι ελέφαντα. Υπάρχουν καταστάσεις που ακόμη δεν έχετε ξεχάσει ή και ψυχολογικά ξεπεράσει, και πιθανόν να είστε μαζεμένοι στις ερωτικές σας δηλώσεις, για να μην ξανά – πονέσετε.

Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι ο πρώην σας ακόμη με διπλωματικούς τρόπους, σας αναζητά. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι ακόμη με τις προσωπικές του υποθέσεις – δεσμεύσεις … δεν έχει καταφέρει να ξεμπλέξει.

ταρώ Ιχθείς : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, μέσα σε αυτόν τον δεσμό και θα βρείτε πολλές απαντήσεις. Είναι μια εποχή που θέλετε να μιλήσετε στον σύντροφο σας και να ξεκαθαρίσετε την κοινή σας πορεία.

Ελεύθεροι : Έχετε πολλά ζητήματα, με τα οικογενειακά και τα οικονομικά σας, που πρέπει πρώτα να διορθωθούν και σε δεύτερο βαθμό να ξανα- φτιάξετε τη προσωπική σας ζωή. Από εραστές… ήδη έχετε πολλούς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments