Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει εκπλήξεις

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει εκπλήξεις
ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Κάποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Λουτσέσκου στην ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Κάποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Τσέλσι.

Μέχρι να ανακοινωθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ, υπήρχε η αίσθηση ότι παρότι ο Πρίγιοβιτς θα ήταν μάλλον στην 18άδα, στο βασικό σχήμα θα ξεκινούσε, είτε ο Ακπόμ είτε ο Καρέλης.

Τελικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου τους άφησε και τους δύο εκτός αποστολής, πήρε μόνο τον Πρίγιοβιτς, αλλά υπάρχει η σκέψη να μην ξεκινήσει ούτε αυτός στην 11άδα!

Αυτός που είναι πιο πιθανό να παίξει σέντερ φορ είναι ο Δημήτρης Πέλκας, έχοντας από πίσω του τον Ομάρ Ελ Καντουρί!

Ο Ρουμάνος είχε κάνει το πείραμα αυτό και στο φιλικό του περασμένου καλοκαιριού απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου, όταν ο Πρίγιοβιτς βρίσκονταν ακόμη σε άδεια και δεν είχε πάρει ο ΠΑΟΚ ακόμη τον Ακπόμ και τον Καρέλη.

Τότε είχε παίξει ο Πέλκας, έχοντας πίσω του τον Ελ Καντουρί, κάτι που φαίνεται ότι ίσως δούμε και απέναντι στην Τσέλσι, καθώς ο Πρίγιοβιτς δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, παρότι μπήκε στην αποστολή.

Αναμένεται ακόμη να δούμε στην ενδεκάδα το Αλίν Τόσκα (θα κάνει ντεμπούτο) στο αριστερό άκρο της άμυνας (με τον Βιεϊρίνια να πηγαίνει δεξιά καθώς θα λείπει ο τιμωρημένος Μάτος), ενώ στα χαφ ίσως ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments