Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις HAL-G για την πορεία των σχέσεων

Ζώδια: Προβλέψεις HAL-G για την πορεία των σχέσεων
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Προβλέψεις HAL-G – Η πορεία των σχέσεων φέρνει εκπλήξεις.

  • Κριός: Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Κινείστε και επικοινωνείτε μόνο με διπλωματικό και έμμεσο τρόπο, προκειμένου να πλησιάσετε και να γνωρίσετε καλύτερα τον άνθρωπο που θέλετε, και χωρίς να τον φέρετε σε δύσκολη θέση.

  • Ταύρος: ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Έχετε βάλει την υπογραφή σας, στην καρδιά του πρώην σας! Μπορεί στο τώρα λόγια και καταστάσεις να σας χωρίζουν, αλλά από τον νέο μήνα, οι επισκέψεις του, θα είναι με προτάσεις επανένωσης σας.

  • Δίδυμοι: ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΕΡΙ

Θέλετε να κάνετε κάποιες ακόμη αλλαγές, μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας, και μετά να ψάξετε για έναν νέο σύντροφο. Τώρα το σύμπαν σας ευλογεί με χρήμα και επαγγελματικές επιτυχίες.

Ζώδια: Προβλέψεις HAL-G – Η πορεία των σχέσεων φέρνει εκπλήξεις

  • Καρκίνος: Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Ξέρετε ότι το συντροφικό σας ταίρι, έχει ακόμη επικοινωνιακές – ανθρώπινες επαφές με τον πρώην δεσμό του. Αυτό όμως εσάς σας ενοχλεί. Μάλλον, θα πρέπει να το πείτε και χωρίς να αγχώνεστε.

  • Λέων: ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Δεν μπορεί πια αυτή η σχέση, εσάς να σας κρατήσει. Έχουν γίνει πάρα πολλά και βλέπετε ότι το ταίρι σας, έχει την δική του ανεξάρτητη πορεία. Μια ειλικρινής συζήτηση θα έβαζε τα πράματα στην θέση τους.

  • Παρθένος: ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Δεν αρκεί μόνο το πάθος και οι έντονες συνευρέσεις, για να κρατηθεί ζωντανή μια σχέση. Απαιτούνται πολλές ακόμη παράμετροι, που όμως η άλλη πλευρά, δεν θέλει ακόμη να προσφέρει.

  • Ζυγός: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Δεν θα μείνετε για πολύ ακόμη, μόνοι! Μέσα στις ερχόμενες 2-3 εβδομάδες, θα υπάρξει καινούργια προσωπικότητα που θα σας πολιορκήσει και μέχρι τα τείχη της καρδιάς σας, να πέσουν.

Προβλέψεις HAL-G. Η πορεία των σχέσεων φέρνει εκπλήξεις!

  • Σκορπιός: Ο ΚΡΙΝΟΣ

Το να ζείτε μέσα σε μια αισθηματική σχέση, με πολλά προβλήματα επικοινωνίας αλλά και χιλιομετρικών αποστάσεων, δεν σας αφορά πια. Αυτό θα πρέπει να το πείτε στον άνθρωπο σας.

  • Τοξότης: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, στην ζωή την οικονομική του αγαπημένου σας που θα ξεκλειδώσουν την πορεία σας, έτσι ώστε εσείς οι δύο μέσα σε αυτό το έτος να είστε μαζί και στο φως!

  • Αιγόκερως: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Θα κάνετε μια ακόμη τελευταία προσπάθεια, το επόμενο διάστημα, για να σώσετε την ερωτική σας σχέση, που έχει ήδη πολλά προβλήματα. Είναι κάτι που θα το προσπαθήσει και ο άνθρωπος σας.

Προβλέψεις HAL-G. Η πορεία των σχέσεων φέρνει εκπλήξεις!

  • Υδροχόος: Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Είστε ανάμεσα σε πολλούς και καλούς φίλους που θέλουν να σας φέρουν σε επαφή… με ένα προξενιό! Μην σας έρθει σαν έκπληξη ότι ήδη η άλλη πλευρά, έχει συναισθήματα για εσάς.

  • Ιχθείς: ΤΑ ΣΤΑΘΙΑ

Αν έχετε μπλέξει σε παράλληλες σχέσεις, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Υπάρχουν ήδη αρκετά προβλήματα σε όλους,που εσείς θα πρέπει άμεσα να λύσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments