Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κρίσιμη μέρα για Μπογέ που λέει ότι δεν πονάει

ΑΕΚ: Κρίσιμη μέρα για Μπογέ που λέει ότι δεν πονάει
Μπογέ, ΑΕΚ και Μπογέ αποφασίζουν σήμερα η εάν ο Αργεντινός θα μπει στο χειρουργείο ή θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του. «Δεν νιώθω ενοχλήσεις» λέει ο παίκτης.

Η πιο κρίσιμη ημέρα για τον Λούκας Μπογέ είναι η σημερινή. Ο 22χρονος Αργεντίνος εξτρέμ της ΑΕΚ που κάνει ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες έκανε σήμερα μαγνητική.

Εντός της ημέρας θα αποφασίσει το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ αν θα μπει με τους «κιτρινόμαυρους» σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ή θα μπει στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση.

Ο Μπογέ δηλώνει ότι νιώθει καλά και είναι έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Η ΑΕΚ θέλει σε κάθε περίπτωση να λύσει το πρόβλημα για να έχει τώρα ή έστω μετά από 1,5-2 μήνες τον παίκτη στη διάθεση της.

Σαφώς και ο Μπογέ θέλει να αποφύγει το χειρουργείο, καθώς είναι μια δύσκολη επέμβαση με αρκετό ρίσκο για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής μετά. Και εκτός των άλλων ανυπομονεί να παίξει άμεσα ποδόσφαιρο καθώς παραμένει… ανενεργός για φέτος και βρισκόμαστε ήδη τέλη Σεπτεμβρίου.

Εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν για ιατρικά θέματα και δη σε τόσο δύσκολο τραυματισμό όπως το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών. Αν τελικά πάντως επιλεγεί ο… δρόμος του χειρουργείου, όλα δείχνουν ότι θα γίνει η επέμβαση στην Ισπανία σε ειδικό γιατρό για κοιλιακούς προσαγωγούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments