Ζώδια

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν – Προβλέψεις Παρασκευής (21/9/18)

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν – Προβλέψεις Παρασκευής (21/9/18)
Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν.

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν – Προβλέψεις Παρασκευής.

  • Η κάρτα Λενορμάν της Παρασκευής 12. Η Κουκουβάγια ( 07 Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

  • Ερωτικές αλλαγές
  • Γυναικεία κουτσομπολιά
  • Ευχάριστες αλλαγές

Xαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν σας πλησιάζει κανείς εσάς με την αυστηρότητα που εκπέμπετε. Αυτό είναι και ένα μέσο άμυνας, για να μην ξανα – πλησιάσει κάποιος λάθος σύντροφος.

Ταύρος

Είναι εμφανές, ότι δεν είστε καλά! Αυτό έχει τις ρίζες του, στον ερωτικό σας τομέα που βλέπετε ότι το ταίρι σας, δεν κάνει την προσωπική του προσπάθεια για να σώσει τις καταστάσεις.

Δίδυμοι

Είστε αρκετά απόμακροι, από όλους και όλα αυτή την περίοδο. Έχετε ασχοληθεί με οικογενειακά και οικονομικά θέματα, που δεν σας τρώνε σχεδόν όλον τον χρόνο σας.

Καρκίνος

Δηλώνετε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και πάλι ελεύθεροι. Αυτό θα φέρει στην στράτα σας, νέα πρόσωπα που θα σας πολιορκήσουν έντονα.

Λέων

Οι θέσεις και οι απόψεις σας, είναι ξεκάθαρες προς τον άνθρωπο σας. Τώρα απλά θα πρέπει να περιμένετε και τις ανταπαντήσεις, από την άλλη πλευρά.

Παρθένος

Σας έρχονται τολμηρές προτάσεις, από τον πρώην σας, που πια έχει κάποιες νέες ιδέες για το πώς μπορείτε και πάλι να γίνετε ένα αγαπημένο ζευγάρι.

Ζυγός

Είστε μέσα σε μια ερωτική αναστάτωση! Ο σύντροφος σας, έχει πάρει κάποιες πρωτοβουλίες – προτάσεις που θα αφορούν το κοινό σας κοινό μέλλον.

Σκορπιός

Έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες – ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν! Αυτό μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα σας φέρει μπροστά σε αποφάσεις.

Τοξότης

Οι θετικές σας πράξεις και λόγια, έχουν κάνει κάποιον από τον χώρο της εργασίας σας, να σας ερωτευτεί. Πολλές οι εκπλήξεις, των επόμενων ημερών.

Αιγόκερως

Δεν θέλετε να δώσετε και άλλο χρόνο – ενέργεια, σε άτομα που δεν σας έχουν ανταποδώσει ούτε τα ελάχιστα. Οι μέρες έχουν για εσάς, νέες φιλίες.

Υδροχόος

Παρακολουθείτε με έναν έμμεσο τρόπο, την ζωή του ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μην το παρακάνετε καθώς, πιθανόν και να αποκαλυφθείτε.

Ιχθείς

Είναι σημαντικό για εσάς, να μην κάνετε ακόμη κάποια κίνηση για επανασύνδεση, με το άτομο που θέλετε, καθώς οι συνθήκες είναι δύσκολες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments