Αθλητισμός

Ντάγκλας Κόστα: Τι την έκανε την μπάλα ο… Θεός; (vid)

Ντάγκλας Κόστα: Τι την έκανε την μπάλα ο… Θεός; (vid)
Ρε Ντάγκλας Κόστα πόσα θες να μας τρελάνεις;

Εντάξει είναι λίγο… ιεροσυλία ο τίτλος όταν μιλάμε για τον Ντάγκλας Κόστα. Το καταλαβαίνουμε κι εμείς. Το “τι την έκανε την μπάλα ο Θεός” είναι σύνθημα για τον… Θεό. Τον Θεό του μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Σε μια στιγμή… έμπνευσης, την ώρα που ο Νικ γύριζε την μπάλα με το γνωστό κολπάκι στο δάχτυλό του, οι Αρειανοί έβγαλαν το σύνθημα.

Ο Ντάγκλας Κόστα δεν θα φτάσει ποτέ σε δόξα τον Γκάλη. Αλλά όταν είδαμε αυτό το κοντρόλ, αυτή η φράση μας ήρθε στο μυαλό. “Τι την έκανε την μπάλα;”.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Γιουβέντους είναι έτσι κι αλλιώς ένα γεννημένος… ζογκλέρ. Είναι πολλές οι στιγμές που η εξέδρα ξεσηκώνεται από τις ενέργειές του. Άλλωστε και ο ίδιος ζει και παίζει ποδόσφαιρο για να χαρίζει στιγμές μαγείας στους οπαδούς. Να αξίζει ρε αδερφέ το εισιτήριο που πληρώνουν. Είναι από τους παίκτες που μιλάνε στην μπάλα και που αρκεί μία και μόνο ενέργεια για να σε ξεσηκώσει.

Και φυσικά, τη στιγμή που είναι πιο χαλαρός, μπορεί να κάνει τα πάντα. Όπως στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Ο Κόστα κάνει ζέσταμα, η μπάλα του έρχεται από μακριά και από ψηλά, ο φίλαθλος έχει εστιάσει πάνω του με την κάμερα. Και ο Βραζιλιάνος δεν χάνει την ευκαιρία να μας προσφέρει ένα κοντρόλ που σε κάνει να γουρλώσεις τα μάτια.

Απολαύστε το:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments