Ζώδια

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν – Προβλέψεις Σαββάτου (22/9/18)

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν – Προβλέψεις Σαββάτου (22/9/18)
Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν – Προβλέψεις Σαββάτου (22/9/18).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό: – Ερωτικές αλλαγές – Νέος σύντροφος – Συνεργασίες γόνιμες

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν υπάρχει κάτι που να σας πείθει, για την αλήθεια και τα αισθήματα αυτού του ατόμου, που έχετε γύρω σας. Μάλλον κάτι εσείς έχετε κάνει λάθος.

Ταύρος

Οι παλιές ερωτικές σας ιστορίες, μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως και να σας αναζητήσουν. Μια… θα κάνει και την προσπάθεια για μια άμεση επανασύνδεση.

Δίδυμοι

Έχετε δώσει κάποιες λάθος ερμηνείες στις συμπεριφορές του ανθρώπου που έχετε κοντά σας. Ίσως ακόμη να μην τον ξέρετε και τόσο καλά, σαν προσωπικότητα.

Καρκίνος

Οι φίλοι σας, δεν είναι και οι πλέον κατάλληλοι συμβουλάτορες για να σας πουν πως θα λειτουργήσετε μέσα στην ερωτική σας σχέση και με τον άνθρωπο σας.

Λέων

Είστε ικανοί, αν δεν πάρετε την απάντηση που θέλετε από τον σύντροφο σας, μέχρι και σε χωρισμό να οδηγήσετε την σχέση αυτή. Μάλλον κάτι σας έχει κουράσει.

Παρθένος

Υπάρχει ένα άγχος μέσα στην καρδιά σας, και συσχετίζεται με μια πιο παλιά σας ερωτική σχέση, που όμως ακόμη πιστεύετε ότι υπάρχουν ελπίδες επανένωσης.

Ερωτικη χαρτομαντεία λενορμάν

Ζυγός

Οι συνεχείς χωρισμοί και επανασυνδέσεις, δείχνουν ότι κάπου μέσα στον δεσμό σας, υπάρχει πρόβλημα.

Η επανάληψη τους, μόνο σε πρόβλημα θα σας οδηγήσει.

Σκορπιός

Έχετε γίνει πολύ πεισματάρηδες μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι, που πιθανόν και να ζορίζει τον άνθρωπο σας ή να τον κάνει να σας αποφεύγει.

Τοξότης

Κάποιες καλές ειδήσεις που θα σας φανερωθούν, από τον επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα θα σας βοηθήσουν στο να λύσετε πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας σας.

Ερωτικη χαρτομαντεία λενορμάν

Αιγόκερως

Αν έχετε κάνει κάτι που πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας, κάντε το αυτό το διάστημα, που και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να λύσετε όλα τα προβλήματα σας.

Υδροχόος

Αν το άτομο που σας πολιορκεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν σας αφορά, είναι καλό να του το πείτε, και όχι να μοιράζετε ελπίδες αδιέξοδες.

Ιχθείς

Αν υπάρχει ακόμη αγάπη, μέσα σας για τον πρώην σύντροφο σας, τότε το καλύτερο θα ήταν να τον βρείτε και να του κάνετε τις φρέσκες σας προτάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments