Αθλητισμός

Ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα: Το βίντεο του Εντέν Αζάρ που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό (vid)

Ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα: Το βίντεο του Εντέν Αζάρ που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό (vid)
Ο Εντέν Αζάρ κάνει το αδύνατο να φαίνεται δυνατό. Κάνει το δύσκολο να μοιάζει απλό. Και στο βίντεο που κυκλοφορεί από χθες το βράδυ, κάνει τον κόσμο να τρίβει τα μάτια του!

Πρόκειται για έναν υπέροχο ποδοσφαιριστή, στην καλύτερή του ηλικία (στα 27 του) που φιλοδοξεί να γίνει πρωταθλητής Αγγλίας. Και όχι μόνο. Φιλοδοξεί να πάρει και έναν μεγάλο τίτλο με το Βέλγιο. Το οδήγησε μέχρι την 3η θέση του κόσμου. Και σε δύο χρόνια θέλει να φτάσει μαζί του έως την κορυφή της Ευρώπης. Ο Εντέν Αζάρ είναι, αυτή τη στιγμή, ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη. Και χθες το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

Ο Σάρι τον πέρασε στον αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Κύπελλο στο 54′ κι αυτός πρόλαβε μέσα σε 35 λεπτά να κάνει τα πάντα. Με καλύτερο όλων το υπέροχο γκολ που σημείωσε, το οποίο χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην Τσέλσι μέσα στο “Άνφιλντ”.

Το πόσο δημοφιλής είναι πλέον ο Βέλγος φαίνεται και από το γεγονός πως μια κάμερα ήταν… κολλημένη πάνω του. Να καταγράφει κάθε κίνηση. Περίμενε από εκείνον κάτι μαγικό. Και δικαιώθηκε λίγο πριν το φινάλε με αυτό το απίστευτο γκολ.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Σε κάνει να σκέφτεσαι “μα τι κάνει ο άνθρωπος;”.

Δείτε το απίθανο βίντεο με όλες τις ενέργειες του Εντέν Αζάρ:

Αζάρ: “Ο Καντέ δεν ήθελε πέναλτι κι εγώ του έκανα τη χάρη”

Αν το παιχνίδι παρέμενε στο 1-1, όπως είχε διαμορφωθεί, θα πήγαινε απευθείας στα πέναλτι, αφού στη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν υπάρχει παράταση. Ο Βέλγος, όμως, είχε διαφορετική άποψη. Και μετά το παιχνίδι είπε στις κάμερες πως το έκανε για τον συμπαίκτη του, τον Καντέ, που δεν ήθελε πέναλτι.

“Μιλούσα με τον Καντέ και μου έλεγε στον πάγκο ότι δεν ήθελε να πάει το ματς στα πέναλτι. Κι έτσι σκόραρα για να το πάρουμε”, είπε ο Βέλγος μετά το τέλος του ματς.

Κλοπ σε Σακίρι: “Έπρεπε να δώσεις την μπάλα στον Σαλάχ”

Η Λίβερπουλ, μετά το γκολ του Αζάρ, προσπάθησε να ισοφαρίσει, δίχως να τα καταφέρει. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι reds είχαν κερδίσει φάουλ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, με τη λήξη της αναμέτρησης της Τετάρτης στο «Άνφιλντ» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και φτάνοντας στον Σακίρι άρχισε να του αναλύει πολύ έντονα την επιλογή του στο φάουλ.

Λίγο αργότερα, τοποθετήθηκε επί του περιστατικού και δήλωσε: «Ήθελα να του πω για το τελευταίο φάουλ και την ευκαιρία που είχαμε να στείλουμε τον Σαλάχ σε τετ-α-τετ αν η μπάλα πήγαινε προς το πλάι. Δεν με άκουσε όμως γιατί είχε και πολύ θόρυβο στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία πλέον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments