Ζώδια

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Πέμπτη (27/9/18)

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Πέμπτη (27/9/18)
Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα.

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Πέμπτη (27/9/18).

ταρώ Κριός : Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Αν και εσείς το θέλετε υπάρχουν ακόμη πολλά επικοινωνιακά περιθώρια, για να τα βρείτε με τον άνθρωπο σας. Και από την δική του την μεριά θα υπάρξουν κινήσεις για να είστε μαζί. Μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Εσείς αυτό που θέλετε, είναι να διασφαλίσετε την ηρεμία σας. Αυτό …σας κάνει τούτη την εποχή, να μην σας αφορά καθόλου να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Σίγουρα πρέπει να διορθώσετε τα οικονομικά σας.

ταρώ Ταύρος : Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Εσείς που έχετε ακόμη στενές επαφές με το παρελθόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς το τωρινό σας συντροφικό ταίρι, ήδη έχει ενοχληθεί και ζηλέψει. Αυτό είναι όλο λάθος.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Εσείς που αναζητάτε του ασφαλείς τρόπους, για να μιλήσετε με κάποιο άτομο που σας γοητεύει, θα τους βρείτε μέσα από την βοήθεια των φίλων σας. Το σύμπαν σας υποστηρίζει. Μην χάνετε τις ευκαιρίες.

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι : Είστε ανάμεσα σε δύο αισθηματικές επιλογές και σίγουρα δεν είστε και στα καλύτερα σας. Αυτό είναι κάτι που σαν ρευστή κατάσταση, δεν μπορεί να περάσει και στον νέο μήνα. Κανείς δεν θα περιμένει. Κάντε μόνο άμεσα την κίνηση σας.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Ξέρετε ότι πρέπει να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο που σας αφορά αισθηματικά, αν είναι για να ξεκινήσετε κάτι μαζί. Όλα τα άλλα είναι μόνο αδιέξοδοι ρομαντισμοί.

ταρώ Καρκίνος : Ο Τρελός

Δεσμευμένοι : Έχετε αφήσει τα πάντα και τρέχετε για να ισορροπήσετε και τα οικονομικά σας θέματα. Αυτό είναι καλό, καθώς κάποιοι από εσάς, θα επωφεληθούν και μέσα από κάποια έκτακτα χρήματα.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Μην ζητάτε από τους τρίτους να σας βοηθήσουν για να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε. Το πιο πιθανόν είναι να γίνουν λάθη και το χάσμα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

ταρώ Λέων : Ο Τροχός της Τύχης

Δεσμευμένοι : Έχετε αυτόν τον τελευταίο καιρό, λογομαχήσει πολύ έντονα με το ταίρι σας και μάλλον έχετε και οι δύο χαλαρώσει τις μεταξύ σας επικοινωνίες. Όλα μπορούν να ξαναγίνουν αν το προσπαθήσετε. Ξεκινήστε πρώτοι.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Μπορεί να είστε λίγο μελαγχολικοί, με τα θέματα της οικογένειας σας, άρα μην κάνετε αυτήν την εποχή κάτι περισσότερο γύρω από νέες σχέσεις. Ένα – ένα θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα. Τα άστρα είναι υποστηρικτικά γύρω σας.

ταρώ Παρθένος : Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Έχετε βάλει στόχο, μέχρι τα τέλη του μήνα να μιλήσετε πιο ευθέως στον άνθρωπο σας, για να πάτε την μεταξύ σας σχέση, σε ένα καλύτερο ποιοτικότερο και πιο ασφαλές επίπεδο.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Δεν θέλετε τώρα να μιλήσετε στο άτομο που αγαπάτε. Βλέπετε ότι γύρω του, υπάρχουν διάφορες περίεργες καταστάσεις, που θα πρέπει πρώτα να επιλυθούν και μετά εσείς να εμφανιστείτε. Λίγη υπομονή.

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη

Δεσμευμένοι : Μην ανοίγετε δρόμους και πάλι για το παρελθόν σας. Αν τελικά δεν είστε ευχαριστημένοι, από το παρόν σας και τον άνθρωπο που έχετε τώρα δίπλα σας, απλά θα πρέπει να το λήξετε… και μετά να ψάξετε για άλλες εναλλακτικές.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Όλοι αυτοί, που σας κυκλώνουν, δεν είναι υποχρεωτικά και ότι καλύτερο για την ερωτική ή την φιλική σας ζωή. Εσείς με την σοφία που έχετε πια αποκτήσει, ξέρετε έκαστος που ανήκει. Μην κάνετε άλλα σχετικά λάθη πια.

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος

Δεσμευμένοι : Υπάρχει μια παρατεταμένη ανάγκη μέσα σας, για δημιουργία οικογένειας, κάτι που όμως που ο σύντροφος σας, για αυτήν την περίοδο της ζωής του, δεν το σκέφτεται καθόλου. Εδώ σίγουρα χωράει μια συζήτηση. Σίγουρα ουδείς πρέπει να πιεστεί.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Τα προβλήματα που έχετε μέσα στην οικογένεια και τα εργασιακά σας, από την καινούργια εβδομάδα, θα λυθούν – θα προσπεραστούν. Σε αυτό θα βοηθήσει και κάποιος καλός σας φίλος.

ταρώ Τοξότης : Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Είστε σε μια καλή διάθεση και αυτό επιθυμείτε και για τα ερωτικά σας θέματα. Οι πιο πολλοί από εσάς, θα έχουν και κάποια καλύτερη οικονομική άνεση που ίσως και να τους βάλει τις ιδέες γύρω από γάμο – οικογένεια.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Θα πρέπει να ανακτηθεί ο έλεγχος και πάλι μέσα στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι κάτι που θα έρθει μέσα από την δική σας μόνο την προσπάθεια! Για αρχή απλά αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί.

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Είστε ακόμη θυμωμένοι με τα λόγια που σας έχει πει – προσβάλει το ταίρι σας, καθώς έχουν πραγματικά συμβεί πολλά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μια διπλωματική συμπεριφορά θα βοηθούσε.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Δεν έχετε πια κάτι σημαντικό να χωρίσετε με τον άνθρωπο που κάποτε ήσασταν ζευγάρι, άρα μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα. Μια καλή εποχή, που με λίγη προσοχή, θα έχετε άνοδο στα οικονομικά σας.

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι : Αυτά που έχετε υποσχεθεί, στον άνθρωπο σας … τα έχει δέσει μέσα στην καρδιά του, και σίγουρα περιμένει από την δική σας την μεριά να κάνετε κάτι σε πράξη. Μην αφήνετε τον καιρό να περνάει. Μην χαλάσετε και την εικόνα σας!

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Υπάρχει μια ερωτική – ρομαντική ατμόσφαιρα, μέσα στον χώρο που εργάζεστε! Εσείς από την δική σας την μεριά θα πρέπει να είστε και πολύ προσεχτικοί, καθώς γύρω σας υπάρχουν περίεργα μάτια και ανοιχτά στόματα.

ταρώ Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Αν έχετε βρει τον τρόπο, που ο σύντροφος θα έχει μάτια μόνο για εσάς, τότε είναι μια ιδανική αστρολογική εποχή, που μπορείτε και να πετύχετε το μέγιστο! Σκεφτείτε από τώρα όλες τις πιθανές λεπτομέρειες.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Εκτός από την άδεια σας ερωτική ζωή, υπάρχουν και οι φίλοι σας που κάνουν ότι μπορούν για να σας φτιάξουν την διάθεση. Εσείς από τα μέσα του Οκτωβρίου και μετά, θα έχετε κάτι νέο αισθηματικό να περιμένετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments