Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (28/9/18)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (28/9/18)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή.

ταρώ Κριός : Ο Τροχός της Τύχης

Δεσμευμένοι :Σας έχει πείσει με τα λόγια ο σύντροφος σας, ότι έχει μεγάλα πλάνα για εσάς. Αυτό που απομένει στο τώρα είναι να έρθουν και οι πράξεις του. Σίγουρα από την δική σας την πλευρά, μην χαλαρώνετε καθόλου.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στους χώρους που κινείστε για να το πλησιάσετε. Μάλλον το μυαλό σας είναι ακόμη δοσμένο – σταματημένο στον πρώην σας, που δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε.

ταρώ Ταύρος : Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Όλα έχουν το χρονικό τους τίμημα. Για να μπορέσετε να εξελίξετε την σχέση σας, με τον άνθρωπο σας θα πρέπει να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Επίσης αυτήν τη εποχή θα έχετε και κάποια καλά νέα στην εργασία – σπουδές σας.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Έχετε χαθεί μέσα σε ταξίδια, επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτό σίγουρα σας κάνει να γνωρίζετε πολύ περισσότερο κόσμο, και ίσως από τον επόμενο μήνα, να έχετε και μια ερωτική γνωριμία επίσης.

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Μπορεί αυτή την εποχή να μην μιλάτε με το άτομο που αγαπάτε, λόγω των γνωστών καταστάσεων, αλλά από την νέα εβδομάδα θα σας ψάξει και η ερωτική – επικοινωνιακή αρμονία θα επανέλθει.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Εσείς δεν μπορείτε να ξεχάσετε, όλα αυτά που περάσατε στην προηγούμενη σας σχέση. Αυτός θα είναι και τελικά ο βασικός σας λόγος, που θα κάνετε μια διπλωματική κίνηση, για να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας.

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη μιλήσει ή πάρει τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από έναν γάμο – μετοίκηση! Δεν αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς με τον άνθρωπο αυτόν και ειδικά τώρα που βλέπετε ξεκάθαρα… και τις ανώριμες του συμπεριφορές.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε εκπλήξεις από τον οικονομικό σας τομέα, και αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά σε λύσεις! Κάποιοι ενδέχεται να θελήσουν μέσα στον νέο μήνα, να σας κάνουν ένα προξενιό!

ταρώ Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Έχετε δέσει την καρδιά σας γύρω από τον άνθρωπο που έχετε γύρω σας και αδυνατείτε, να δείτε και τα μειονεκτήματα της όλης σχετικής κατάστασης. Μια πιο σοβαρή – ειλικρινής συζήτηση, σίγουρα θα σας έλυνε όλες τις απορίες.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Είστε περικυκλωμένοι από καταστάσεις και άτομα, που σας έχουν φτιάξει την διάθεση. Τώρα που είστε και ελεύθεροι αισθηματικά ίσως και πλησιαστείτε … και από νέους εραστές!

ταρώ Παρθένος : Ο Τρελός

Δεσμευμένοι : Ο άνθρωπος σας τρέχει για κάποια δικά του ζητήματα, και μάλλον εσείς … έχετε ξεχαστεί! Αυτό είναι και κάτι που το έχετε περάσει και πάλι, αλλά μάλλον θα πρέπει να του το αναφέρετε. Όλα πρέπει λοιπόν να αλλάξουν.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι : Ο πρώην σας …σας ψάχνει και το ξέρετε. Αυτό που πιθανόν όμως και να μην ξέρετε είναι ότι, από τις επόμενες ημέρες, θα τον δείτε και μπροστά σας. Ξέρει ότι μπορεί να σας κατακτήσει εκ νέου.

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχει κάποια τρίτη προσωπικότητα, από την δική σας την μεριά, και ενοχλεί τον δεσμό σας, μάλλον θα πρέπει να της βάλετε και κάποιο όριο. Είτε αυτός είναι φίλος, είτε συγγενείς εσείς δεν θα επιτρέψετε μπερδέματα.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε μια είδηση από το άτομο που θέλετε, αλλά έχετε καιρό να ακούστε – δείτε. Έχει πλέον αποδεσμευτεί από το παρελθόν του, και τώρα μπορείτε εσείς οι δύο να κάνετε κάτι.

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Δεσμευμένοι : Θέλετε να δείτε τα πραγματικά συναισθήματα, που έχει μέσα στην καρδιά του ο άνθρωπος σας. Αυτό δεν είναι και κάτι που αποδεικνύεται με λόγια αλλά με πράξεις. Σίγουρα θα τις δείτε, και θα δικαιωθείτε.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Εσείς που είστε τόσο απασχολημένοι, αυτόν τον καιρό, από τα οικονομικά – επαγγελματικά σας θέματα, μάλλον δεν έχετε κάν δει ότι, από αυτούς τους χώρους που κινείστε, υπάρχουν άτομα που σας θέλουν αισθηματικά.

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Δεσμευμένοι : Δεν μπορούν όλα να γίνουν με τον τρόπο που θέλετε μέσα σε αυτήν την σχέση. Σίγουρα και οι δύο σας, σαν σύντροφοι είστε πολύ έντονες προσωπικότητες. Μόνο μέσα από το πέρας του χρόνου, θα έρθετε πιο κοντά.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες μέσα στο μυαλό σας, για αυτά που σας λέει κάποιος υπό την μορφή του φλερτ. Δεν χρειάζεται όμως να έχετε άγχος για αυτό, καθώς οι επόμενες ημέρες, θα φέρουν και τις δράσεις.

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Υπάρχει ένα έντονο – αρνητικό κλίμα, μέσα στον δεσμό σας, και αυτό οφείλεται στον σύντροφο σας που ακόμη δεν έχει πάρει τις καταλυτικές του αποφάσεις, για μα λήξει τις υποθέσεις του με το παρελθόν.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Εσείς που έχετε μια ερωτοφιλία να σας ταλαιπωρεί, να είστε σίγουροι, ότι από τον Οκτώβριο πολλά θα αλλάξουν. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν πολύ.

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Οι μέρες μέσα στον νέο μήνα, θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στο ταίρι σας, που έχει κάποιες ερωτικές εξομολογήσεις – προτάσεις να σας κάνει. Κάποιοι πιθανόν και να έχουν μια αναπάντεχη πρόταση γάμου.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Έχετε απέναντι σας, τον πρώην σας που θέλει να σας έχει και πάλι πίσω – μέσα στην ζωή του, αλλά με τους όρους τους δικούς του. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον δεν θα το δεχτείτε.

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι : Το δύσκολο σας ταίρι, έχει καταλάβει, ότι δεν υπάρχει κάποιος πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να σας πλησιάσει περισσότερο, από το να σας μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά για τις προτάσεις και τις προθέσεις του.

Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Μην ακούτε όλους τους άλλους γύρω σας, που σας μιλούν και σας φέρνουν νέα – σχόλια, για τον πρώην σας. Μπορεί κάποιοι να λειτουργούν βάση δόλου και ζήλιας. Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά να μην ισχύει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments