Ζώδια

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (30/9/18)

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (30/9/18)
Ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 30.09.

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (30/9/18)

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 36. Ο Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Επιβεβαίωση σχέσης – Νέος άντρας – Επαγγελματική άνοδος

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Έχετε τα πρωτεία, σε επιτυχίες στον έρωτα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει τις ευκαιρίες, για να γνωρίσετε νέες κόσμο…αλλά και να ερωτευτείτε εκ νέου.

Ταύρος

Υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό – εργασιακό σας θέμα, που σίγουρα θα σας βοηθήσει και σε άλλες καταστάσεις μέσα στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Αυτά που σας συμβαίνουν στον ερωτικό τομέα, μπορεί να είναι στο τώρα δύσκολα, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητα για να γνωριστείτε καλύτερα με τον άνθρωπο σας.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν

Καρκίνος

Οι φίλοι σας, έχουν εκπλήξεις για εσάς. Θέλουν να σας φέρουν σε επαφή με κάποιον κοινό σας γνωστό, που έχετε καιρό να ειδωθείτε. Έρωτας μυρίζει.

Λέων

Προσοχή στις παραπλανήσεις. Υπάρχουν πολλά φρέσκα πρόσωπα που θέλουν να σας γνωρίσουν και να κερδίσουν τον έρωτα σας. Αποφασίστε στους δικούς σας χρόνους.

Παρθένος

Οι συζητήσεις και οι επαφές, που έχετε μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, σας έχουν φέρει πολύ πιο κοντά σε έναν καινούργιο άνθρωπο που σας αφορά και ερωτικά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν

Ζυγός

Μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να επανασυνδεθείτε, με το άτομο που κάποτε είχατε χωρίσει και μάλιστα πολύ άσχημα. Οι εποχές έχουν αλλάξει πολλά.

Σκορπιός

Βλέπετε ότι κάποιες φορές ο σύντροφος σας, δεν σας δίνει τον χρόνο και την προσοχή που του ζητάτε. Μιλήστε και βρείτε που χάνετε τελικά αυτή η επαφή.

Τοξότης

Εσείς, δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη, και πόσο μάλλον μια αισθηματική σχέση, που αυτή την εποχή, κρίνεται και η τελική της πορεία.

Αιγόκερως

Οι φιλοδοξίες σας, σας τραβούν μπροστά και μακριά από άτομα, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και ποιοτικό να σας προσφέρουν. Τουλάχιστον οικονομικά, θα ανέβετε.

Υδροχόος

Θα υπάρξει πρακτική βοήθεια, από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που αυτό που ζητούν είναι και πάλι εσείς, να βρείτε τις καλές σας προσωπικές ισορροπίες.

Ιχθείς

Έχουν δημιουργηθεί κάποια θέματα, με τον σύντροφο σας και το ενοχλητικό του παρελθόν. Εσείς απλά δεν πρέπει να εμπλακείτε απλά, να υποδείξετε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments