Ζώδια

Ταρώ: Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας (4/10/18)

Ταρώ: Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας (4/10/18)
Ταρώ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας (4/10/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Η ποιότητα της ερωτικής σας ζωής, είναι μηδενική. Αυτό είναι και κάτι που και εσείς οι ίδιοι το έχετε θέσει σαν παράπονο, στον σύντροφο σας και τώρα απλά περιμένετε κάτι να γίνει από την δική του την πλευρά. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που την έχετε βιώσει άπειρες φορές, αλλά τώρα έχετε σκοπό να την αλλάξετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να μην εμπλακούν γρήγορα σε νέα σχέση αν πρώτα, δεν έχουν κλείσει και οι ίδιοι τις πόρτες του παρελθόντος τους.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : ***

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Η τωρινή αστρολογική εποχή, είναι καλή και σας δίνει εν αρχή την ψυχολογία για να παλέψετε με καταστάσεις, που σας ενοχλούν. Είτε αυτές είναι οικονομικές, είτε είναι ερωτικές, τις λύσεις θα τις βρείτε. Οι σύντροφοι που ζουν μακριά ο ένας από τον άλλον, ή λόγω κάποιας παρεξήγησης δεν μιλιούνται, από την νέα εβδομάδα, θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, και θα βρουν λύσεις. Οι μόνοι ίσως και να έχουν ερωτικά πλησιάσματα από φιλικό πρόσωπο.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : **

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Το γεγονός, ότι εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είστε μόνοι σας δεν σας πειράζει καθόλου. Άλλωστε δεν είναι και πουθενά γραμμένο ότι πρέπει πάντα να είστε μέσα σε μια αισθηματική σχέση. Είστε πλήρης με την εργασία και τα φιλικά σας πρόσωπα, άρα μόνο αν έρθει κάτι πολύ καλό, θα το δείτε με μια μεγαλύτερη προσοχή. Ωστόσο, εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο σας, μην αφήσετε τους τρίτους να μπουν ανάμεσα σας. Αστρολογική εύνοια ζωδίου : ***

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Ψάχνετε έναν έμμεσο επικοινωνιακό τρόπο, για να μιλήσετε και πάλι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει σε ερωτικό επίπεδο. Το έχει καταλάβει, αλλά μάλλον θα προβάλει για λίγο καιρό ακόμη, τις αντιστάσεις του. Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ σας, που εν τέλει θα έχει μόνο εσάς, για νικητή. Μόνο τις αντοχές και την υπομονή σας, να μην εξαντλήσετε πέραν του λογικού ορίου.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : ***

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Πολλά τα ζητήματα, που έρχονται από την μεριά του ανθρώπου σας, μόνιμα και ασταμάτητα. Από την μέρα που έχετε γνωριστεί όλο και κάτι ή κάποιος τελικά μπαίνει ανάμεσα σας. Δεν είναι και μόνο φυσικά και μόνο στην δική σας την πλευρά να δώσετε λύσεις! Μιλήστε μέσα στις επόμενες ημέρες, που τα αστρολογικά είναι υπέρ των πύρινων ζωδίων, και μην καθυστερείτε με την λογική ότι κάτι μπορεί από μόνο του να αλλάξει. Αυτά δεν γίνονται.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : ***

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Έχετε μια πολλή καλή διάθεση και αυτό σας κάνει ακόμη πιο ερωτεύσιμους στο άλλο φύλο. Ήδη από τις αρχές του μήνα, έχετε κάποιες κρούσεις από το παρελθόν σας. Όσοι είστε μέσα σε έναν σοβαρό δεσμό, καλό θα ήταν να μην ρισκάρετε για να χάσετε αυτό που έχετε. Αν είστε μόνοι τότε κάντε το παιχνίδι σας, εκ του ασφαλούς. Πάντως ο μήνας αυτός, θα φέρει πολλές νέες σχέσεις και επανασυνδέσεις.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : **

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Μέχρι να βρείτε τον τρόπο, που μπορείτε εσείς και ο δύσκολος σας σύντροφος να είστε μαζί και αγαπημένοι, θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή… σε εργασία, φίλους και οικογένεια, που θέλουν το 100% της παρουσίας σας. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, πιθανόν και κάποιο άτομο από τον χώρο του επαγγέλματος σας, να μιλήσει με τρόπο που θα σας αφήσει άφωνους και έκπληκτούς σίγουρα.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : **

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Πραγματικά κοπιάζετε πάρα πολύ και υπομένετε άλλο τόσο, για να υπάρχει και να συντηρείτε αυτή η δύσκολη ερωτική σχέση. Αυτό πια έχει φτάσει στο όριο του, και έχετε σκοπό εντός των επομένων ημερών, να μιλήσετε και να θέσετε τις τελικές σας θέσεις και όρους. Ήδη αυτά τα γνωρίζει το συντροφικό σας ταίρι, αλλά θέλει να εκφράσει και αυτό κάποια ζητήματα που έχουν ανακύψει.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : ***

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Δεν έχετε ξεχάσει πόσο άσχημα σας συμπεριφέρθηκε το πρώην ταίρι σας, αλλά η καρδιά σας, συνεχίζει να αγαπά χωρίς όρια. Αυτό σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς, και το παρόν σας, καθώς σας είναι και ένα μόνιμο εμπόδιο, σε νέες επαφές που σας πλησιάζουν. Μερικοί, από εσάς, ίσως και να σκεφτούν να τολμήσουν τελικά κάτι νέο που θα τους ανανεώσει εκ των έσω.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : ***

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Η επικοινωνιακή ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό – γάμο σας, είναι ιδανική για να μπορέσετε να μιλήσετε με το ταίρι σας, και να πάρετε κάποιες πιο τελικές αποφάσεις για μια δέσμευση που θέλετε και οι δύο τόσο καιρό. Σε όλα αυτά σημαντικό ρόλο θα παίξει και η οικονομική σας κατάσταση, που όσο περνάει το Φθινόπωρο όλο και πιο σταθερή θα γίνεται. Προσοχή βέβαια και τι ανακοινώνετε και που. Αστρολογική εύνοια ζωδίου : **

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Ο χώρος της κοινωνικής και φιλικής σας δράσης, θα γίνει και η εν δυνάμει πηγή πολλών και σημαντικών γνωριμιών, ειδικά για τους εργένηδες. Ίσως και κάτω από αυτόν τον θετικό αστρολογικό ουρανό, να βρεθεί και ο άνθρωπος των ονείρων σας. Επίσης, στον εργασιακό σας χώρο έχουν ανακύψει θέματα, που πρέπει σίγουρα θα περάσουν από τα ικανά σας χέρια και μέχρι να λυθούν.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : ***

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Είστε ευτυχισμένοι ακόμη και μόνοι. Είστε σε μια πολλή καλή εποχή της ζωής σας, που δείχνετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι μπορείτε να κάνετε. Οι σωστοί έρωτες θα έρθουν στο δεύτερο 15μερο του μήνα. Επίσης, κάποιοι που έχουν στο άμεσο πρόγραμμα τους, ταξίδι για εργασία ή σπουδές, ίσως και να πέσουν τυχαία σε κάποιον πρώην εραστή τους. Όλα είναι στο παιχνίδι της ζωής, αυτές τις ημέρες.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου : ***

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments