Αυτοκίνητο

Mitsubishi: Το Eclipse Cross απέσπασε το βραβείο Good Design Award 2018

Mitsubishi: Το Eclipse Cross απέσπασε το βραβείο Good Design Award 2018
Το compact SUV Eclipse Cross, της Mitsubishi Motors αναδείχτηκε νικητής του βραβείου Good Design Award 2018 σε διαγωνισμό του Ιαπωνικού Ινστιτούτου Προώθησης Σχεδίασης.

Το compact SUV Eclipse Cross της Mitsubishi, κατέκτησε το βραβείο Good Design Award 2018 σε διαγωνισμό του Ιαπωνικού Ινστιτούτου Προώθησης Σχεδίασης.

Το μοντέλο θεωρείται μείγμα εντυπωσιακής coupe εμφάνισης και δυναμικού χαρακτήρα SUV με τη στιλιστική υπογραφή και τα διαπιστευτήρια επιδόσεων της ιαπωνικής εταιρείας.

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η σχεδίαση που προκαλεί τον οδηγό να εξερευνήσει και να βιώσει νέες περιπέτειες, η τεχνολογία ελέγχου AWD για μία απολαυστική αίσθηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία και συνδεσιμότητα που καλεί σε νέες, διασκεδαστικές περιπέτειες.

Να σημειώσουμε ότι το Good Design Award θεωρείται ο μόνος ολοκληρωμένος θεσμός αξιολόγησης και διάκρισης στον τομέα σχεδίασης στην Ιαπωνία, από το 1957 που ιδρύθηκε ως Good Design Product Selection System.

Μέσα στα επόμενα 60 χρόνια, στόχος του έγινε η βελτίωση της βιομηχανίας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Ιαπωνία μέσω της σχεδίασης και έχουν δοθεί πάνω από 45.000 βραβεία G Mark.

Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο βραβείο σχεδίασης με πολλές χώρες και οργανισμούς από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του θεσμού και το G Mark, το σύμβολο του βραβείου, αναγνωρίζεται ευρέως σαν δείγμα σχεδιαστικής τελειότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments