Τουρισμός

Στην κορυφή του κόσμου και της Ευρώπης η Αθήνα και τρία ελληνικά νησιά

Στην κορυφή του κόσμου και της Ευρώπης η Αθήνα και τρία ελληνικά νησιά
Τα ελληνικά νησιά που πήραν τη διάκριση είναι η Μύκονος, η Κρήτη και η Πάρος, που κέρδισαν την 1η, 2η και 3η θέση, αντίστοιχα, στην κατηγορία με τα Καλύτερα Νησιά στην Ευρώπη.

Η Conde Nast Traveler δημοσίευσε για ακόμα μια χρονιά τα βραβεία των αναγνωστών της, Readers’ Choice Awards και φυσικά τα ελληνικά νησιά δεν θα μπορούσαν, να λείπουν από τις προτιμήσεις του κοινού.

Η Αθήνα και τρία ελληνικά νησιά κατάφεραν να διακριθούν στη 31η διοργάνωση, ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο και την Ευρώπη, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Καλύτερες Μεγάλες Πόλεις Παγκοσμίως η Αθήνα κατέλαβε την 18η θέση.

Ανάμεσα στις προτάσεις του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού του κόσμου βρίσκονται η Ακρόπολη, η Αρχαία Αγορά, καθώς και η υπαίθρια αγορά στο Μοναστηράκι.

Προτείνεται, επίσης στους αναγνώστες, να περπατήσουν στο λόφο του Λυκαβηττού και να εξερευνήσουν την ζωντανή γειτονιά των Εξαρχείων.

Κάνει, ακόμη, αναφορά στο ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε σχέδια του αρχιτεκτονικού εργαστηρίου Renzo Piano Building Workshop του διακεκριμένου αρχιτέκτονα Renzo Piano, καθώς και στο σουβλάκι του Κώστα, στο Σύνταγμα, το οποίο χαρακτηρίζει ως το καλύτερο στην πόλη.

Τα τρία ελληνικά νησιά που πήραν τη διάκριση είναι η Μύκονος, η Κρήτη και η Πάρος, που κέρδισαν την 1η, 2η και 3η θέση, αντίστοιχα, στην κατηγορία με τα Καλύτερα Νησιά στην Ευρώπη.

Στις επιλογές των αναγνωστών του Conde Nast Traveler βρέθηκαν και ελληνικά ξενοδοχεία, σε διάφορους προορισμούς της χώρας όπως Σαντορίνη, Πάτμο, Κω, Κρήτη, Μύκονο και Αθήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments