Αυτοδιοίκηση

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι επί τάπητος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τεθούν 97 θέματα.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε ότι η συνεδρίαση θα γίνει στις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης.

Το Δημοτικό Συμβουλίου Θεσσαλονίκης συνεδριάζει με 97 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι η σημερινή θα είναι η 24η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

  • η έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Μαβίλη με στοιχεία βιοκλιματικού σχεδιασμού»

Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Επείγουσες εργασίες συντήρησης δημοτικών κτηρίων», η οριστική παραλαβή της μελέτης «Γεωτεχνική έρευνα – μελέτη σε δημοτικά ακίνητα για την ανέγερση εκπαιδευτικών κτιρίων στις οδούς: Δημάρχου Σ. Πάσχου 8, Δημάρχου Αθ. Γιαννούση 8, Ε. Αλεξίου 1 & Βιζύης και Ευσταθίου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης», η έκθεση Πεπραγμένων ετών 2015-2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης

Έγκριση λειτουργίας του Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου με τη δωρεά – χορηγία της εταιρείας «ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ», το πρόγραμμα εκμάθησης γερμανικής γλώσσας για αρχάριους και για προχωρημένους, καθώς και γαλλικής γλώσσας για αρχάριους, η συνδιοργάνωση ομαδικών εργαστηρίων για τους ανέργους της πόλης με θέμα: «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το Γραφείου Εργασίας και το ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη σημερινή συνεδρίαση θα συζητηθούν είναι ο προγραμματισμός εκδηλώσεων – δράσεων Β’ εξαμήνου 2019 των Β’ και Γ’ Δημοτικών Κοινοτήτων, οι πολιτιστικές δραστηριότητες του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου για το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2018 – Ιουνίου 2019, η πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο 2018 στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης και η συνδιοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου με τίτλο «5ο Τρέξε χωρίς τερματισμό» με τον Ελληνικό Αθλητικό Σύλλογο Ερμής 1877.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments