Αυτοδιοίκηση

Μπακογιάννης: Στις 5 Νοεμβρίου η επίσημη ανακοίνωση του για την Αθήνα

Μπακογιάννης: Στις 5 Νοεμβρίου η επίσημη ανακοίνωση του για την Αθήνα
Ο Κώστας Μπακογιάννης αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του για την δημαρχία της Αθήνας.

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, σε ανοιχτή εκδήλωση στο «Πειραιώς Academy» στις 19:00 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του για την δημαρχία της Αθήνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας του OTAVOICE.gr ήδη το επιτελείο του βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες για την επιτυχία της εκδήλωσης μιας και θα είναι η πρώτη εικόνα και αυτή θα πρέπει να είναι δυναμική και να δίνει την σιγουριά της νίκης.

Στην εκδήλωση αναμένονται να παρευρεθούν σημαντικά στελέχη του κεντροδεξιού χώρου, προσωπικότητες αλλά και εκπρόσωποι από τους φορείς της πόλης των Αθηνών.

Μπακογιάννης: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Να θυμίσουμε, ότι προ ολίγων ημερών ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε την απόφαση του να μην διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Παράλληλα, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του, η Νέα Δημοκρατία έκανε γνωστή την στήριξή της στον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό, για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Μπακογιάννης, στήριξε την υποψηφιότητα Σπανού, τονίζοντας ότι έχει όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρει να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει ο ίδιος στην Στερεά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments