Ζώδια

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα (18/10/18)

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα (18/10/18)
Ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα (18/10/18).

ταρώ Κριός : Ο Τροχός της Τύχης

Έχετε φορτώσει πάνω στον εαυτό σας όλες τις ευθύνες αυτής της σχέσης, και το ταίρι σας έχει μείνει ελεύθερο να ζει την καθημερινότητα του, όπως θέλει. Αυτό τώρα πάντως το έχετε πλήρως συνειδητοποιήσει, ότι είναι λάθος και ότι άμεσα θα πρέπει να το διορθώσετε. Εσείς που έχετε βαρεθεί την μοναξιά και τα περιστασιακά φλερτ, θα έχετε νέα πλησιάσματα ακόμη … και μέσα από το χώρο της εργασίας σας. Σίγουρα προσοχή στην δημόσια εικόνα σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Η Εγκράτεια

Τα βαριά σας ερωτικά συναισθήματα, ο άνθρωπος σας τα εισπράττει. Δεν χρειάζεται να κάνετε … κάτι περισσότερο. Είστε κάτω από τις όψεις της ερωτικής Αφροδίτης που σίγουρα θα σας ανοίξουν και περαιτέρω δρόμους, για δεσμεύσεις μέσα στο 2018. Σε αυτό το καλό κλίμα, θα συζητήσουν και οι νέοι έρωτες για επόμενα βήματα. Εξαιρέσεις δεν θα είναι και οι χωρισμένοι … που ζητούν επανασύνδεση άμεσα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές

Δεν θα πάθετε κάτι αν μείνετε και λίγο μόνοι σας, και μακριά … από άτομα που μόνο για να περάσουν την ώρα τους τελικά σας θέλουν. Άλλωστε και αυτή η εποχή είναι γεμάτη από τρίτες υποχρεώσεις που σας χρειάζονται. Οι ανάγκες στην εργασία σας είναι πολλές και πρέπει να τις δείτε διεξοδικά. Οι μόνοι θα κάνουν γνωριμίες, που θα τους δελεάσουν το δύσκολο πνεύμα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Αν έχετε αποφασίσει να χωρίσετε, για τους δικούς σας λόγους και σκοπούς, φροντίστε εν τιμή, να το κάνετε άμεσα, καθώς δεν υπάρχει λόγος αναμονής και στο τέλος κάποιος να πληγωθεί. Από εσάς που έχετε χωρίσει, ίσως και μερικοί μέσα στον χώρο της εργασίας τους, να βρουν έναν νέο σύντροφο, που θα τους κάνει … να ξεχάσουν τα παλιά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Είστε σε μια φάση ζωής, που όλα σας φαίνονται περίεργα και τώρα καλείστε να κάνετε τις τελικές σας επιλογές ανάμεσα σε φίλους. Από τους ερωτευμένους του ζωδίου μερικοί, εντός του μήνα θα καταφέρουν να πάνε και κάποια βήματα πιο κάτω σε μια λογική για δέσμευση. Πριν ωστόσο οποιαδήποτε κίνηση καλό θα ήταν υπάρξει και η ανάλογη οικονομική ασφάλεια… και για το μέλλον.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Τρελός

Μην ακούτε κανέναν εσείς, για τον οικονομικό και τον προσωπικό σας τομέα. Φίλοι και συγγενείς σίγουρα … θα θέλουν να δώσουν μια συμβουλή, αλλά εν τέλει εσείς θα πρέπει να κάνετε αυτά που θέλετε και πιστεύετε, ότι είναι τα σωστά. Μερικοί του ζωδίου σας, που έχουν την δύσκολη σχέση που παρεμβαίνουν χιλιόμετρα εντός του Νοεμβρίου …. θα υπάρξουν συναντήσεις, που θα βάλουν τέλος σε όλο αυτό το πρόβλημα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Περνάτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις αυτήν την εποχή και τώρα το μόνο που απομένει είναι και εσείς, να πάρετε την τελική σας απόφαση, για το που θέλετε να πάτε την ερωτική σας ζωή. Ειδικά, εσείς που έχετε μπλέξει για τον οποιονδήποτε λόγο, με διπλές καταστάσεις, μην μένετε μόνο μέσα αυτό βολεμένοι. Οι ανάδρομες κινήσεις των πλανητών μπορεί να σας φέρουν μέσα σε καταστάσεις … που θα σας εκθέσουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να στεναχωριέστε … καθώς όλα τα θέματα που αντιμετωπίζετε θα πάρουν σιγά – σιγά την λύση τους. Από τον κοινωνικό σας κύκλο, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις ερωτικών προτάσεων, που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Εστιάστε αυτό το καλό διάστημα και στα οικονομικά σας, που θα σας φέρουν πιο κοντά στην προσωπική σας ανεξαρτησία. Ταξίδια και σπουδές είναι και αυτά… μέσα στο μενού.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Δεν μιλάτε καθόλου πια για το παρελθόν σας … κα αυτό σίγουρα σας βοηθάει, για να διώξετε και όλες τις άσχημες αναμνήσεις σας. Από τα τέλη του μήνα αυτού, μερικοί θα δουν νέους έρωτες να περνάνε από μπροστά τους. Χρήμα και οικονομικές ανέσεις επίσης, σε αυτούς που έχουν αφοσιωθεί στην εργασία και στις επενδύσεις τους. Και η ψυχολογία σας … στα ύψη.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Θα πετάξετε από την χαρά σας με όλα αυτά … που γίνονται μέσα στην σχέση σας, και ειδικά τώρα που το ταίρι σας, έχει καταλάβει ότι πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα για εσάς. Ίσως και κάποιοι από εσάς, να βρεθούν και πολύ κοντά σε έναν γάμο. Μόνοι και χωρισμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να ανοίξουν περισσότερο τα μάτια τους, και να δουν τι κινείται γύρω τους. Θα Εκπλαγείτε. Μην αφήνετε και τα εργασιακά σας, σε χέρια άλλων.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Η εμμονή που έχετε με τον πρώην σας, τελικά σας σηκώνει πολλά και μεγάλα τείχη, για κάθε τι επόμενο που σας πλησιάζει. Εσείς είστε όμως αυτοί, που θα αποφασίσετε τι κρατάτε και τι αφήνετε να χαθεί. Μερικοί που έχουν αυτήν την εποχή διπλές καταστάσεις στην ερωτική σας καθημερινότητα, πιθανόν και να πιεστούν από τρίτες υποθέσεις για να δώσουν τις μόνιμες τους απαντήσεις.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Έχετε σκοπό από τον νέο μήνα, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που ήδη έχετε σκεφτεί να ολοκληρώσετε γύρω από αγορές ή μια επίσημη δέσμευση. Το θετικό είναι ότι ο φιλικός – συγγενικός σας κύκλος, σας υποστηρίζει σε όλα. Ακόμη και μερικοί, που έχουν απομακρυνθεί λόγω κάποιας παρεξήγησης θα έρθουν πιο κοντά. Νέοι έρωτες και για τους ελεύθερους, που πια έχουν βαρεθεί … την μοναξιά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments