Ζώδια

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19/10/18)

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19/10/18)
Ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19/10/18).

ταρώ Κριός : Ο Τρελός

Δεν ξέρετε και ποια είναι τελικά η αλήθεια, για όλα αυτά που σας έχει πει ο σύντροφος σας για το παρελθόν αλλά και το ύποπτο παρόν του. Δεν χρειάζεται ωστόσο να κάνετε κάτι που θα χαλάσει την εικόνα σας, στα μάτια του. Αν θέλετε μπορείτε, να τον ρωτήσετε ευθέως και να πάρετε τις απαντήσεις σας. Επίσης, εσείς που είστε ακόμη ψάχνετε για έναν νέο έρωτα, ίσως και να τον πετύχετε μέσα στον χώρο που εργάζεστε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Ακυρώστε τα παλιά. Οι μέρες έχουν υπέροχες αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, και μπορείτε να πιάσετε νέες ευκαιρίες που θα σας γαληνέψουν την καρδιά. Όχι υποχρεωτικά ερωτικές. Μπορεί ακόμη να μην είστε έτοιμοι, για νέα σχέση αλλά και αυτό μέσα στον μήνα του Οκτωβρίου θα σας φανερωθεί. Εσείς ξέρετε πως πια μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις υπέρ σας.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Μην πιστεύετε και εσείς ότι σας λένε, για τις προθέσεις των άλλων. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας εκφράσει τις ερωτικές του διαθέσεις, ας το κάνει ευθέως και όχι μέσω τρίτων. Το θετικό είναι ότι όλες οι αστρολογικές συνθήκες θα παραμείνουν υπέρ σας για αρκετές εβδομάδες και θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Μερικοί, από το αέρινο ζώδιο σας που έχετε χωρίσει, θα βρείτε τις έμμεσες αφορμές για να επανενωθείτε και χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Ο Αυτοκράτορας

Υπάρχουν πολλές και ποικίλες εξελίξεις στην ζωή του ταιριού σας, με πιο βασική αυτή της προηγούμενης του δέσμευσης, που τον αφήνει πια ελεύθερο για να είναι μαζί σας μόνο. Εσείς απλά από την δική σας την μεριά, απλά παρακολουθήστε τα γεγονότα και μην ανακατευτείτε πουθενά. Δώστε την σημασία σας, περισσότερο σε εργασία και φίλους, που σας έχουν χάσει από την καθημερινότητας τους.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Κάποιος που έχει χωρίσει, και ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν έχει ήδη μέσα στις σκέψεις και τις άμεσες του προθέσεις, να σας πλησιάσει, μήπως και του ανοίξετε και πάλι την πόρτα της ψυχής σας. Εσείς ξέρετε μόνο τι θέλετε και σε τι φάση ζωής είστε, άρα αποφασίστε μόνο με τα δικά σας κριτήρια. Επιπροσθέτως αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια σε εργασία και επιμόρφωση.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Κάτι μάλλον έχει συμβεί στην οικογενειακή – επαγγελματική ζωή του συντρόφου σας και τον βλέπετε να είναι απόμακρος από τον δεσμό σας. Θα σας το αναφέρει το πρόβλημα, που ευτυχώς είναι ξεπεράσιμο. Οι μόνοι του ζωδίου θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλα διλλήματα μεταξύ ενός παλιού έρωτα και ενός καινούργιου, που έχουν εμφανιστεί ταυτόχρονα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη

Δεν θα λέγατε ότι είστε και απόλυτα έτοιμοι, για να φύγετε από την βόλεψη και την συνήθεια που έχετε μέσα σε αυτήν την σχέση, για να πάτε σε κάτι που ακόμη είναι ουσιαστικό νέο και άγνωστο. Μην αποφασίσετε κάτι που μπορεί να βάλει σε ρίσκο καταστάσεις που έχετε τόσο πολύ παλέψει στο παρελθόν για να τις έχετε. Πολλά και τα καλά που θα προκύψουν στον οικονομικό σας τομέα άμεσα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Φλερτ και πλησιάσματα ερωτικά θα έχετε μέσα στις επόμενες μέρες, από τον χώρο του επαγγέλματος σας. Είναι όμως και κάτι που το έχετε ήδη ότι συμβαίνει εκεί μέσα γενικότερα άρα κρατήστε χαμηλό προφίλ και μέχρι να δείτε το παρασκήνιο. Οι σχέσεις που έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα βήμα μεγάλο προς τον γάμο – παιδιά, θα πρέπει να δουν και την οικονομική τους κατάσταση πιο αναλυτικά.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Δύναμη

Το να διαφωνείτε για τα πάντα μέσα στην σχέση σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να χωρίσετε. Πάντα υπάρχει τρόπος, ανάμεσα σε δύο έντονες προσωπικότητες για να έρθουν σε μια συνεννόηση και η κοινή τους ζωή, να είναι πιο βατή και επικοινωνιακή. Επίσης, αφήστε έξω από την καθημερινότητα σας άτομα και συμβουλές, που μόνο να σας μπερδέψουν περισσότερο μπορούν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία το καλό θα ήταν, να της δώσετε άπλετο χώρο για να σας δείξει όλες τις πτυχές της. Έχετε περάσει και από πολύ δύσκολες καταστάσεις, στο πρόσφατο παρελθόν σας και τώρα έχει την σοφία και την εμπειρία για να ξεχωρίσετε τι και ποιος μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Σε μια καλύτερη φάση θα είναι και οι δεσμευμένοι, που ίσως και να αποφασίσουν για μια δέσμευση μέσα στο έτος.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας

Τα λόγια που έχετε ανταλλάξει, τις τελευταίες ημέρες, με τον σύντροφο σας, έχουν φέρει στην επιφάνεια υποθέσεις που μάλλον μέχρι τώρα είναι άλυτες. Είναι μια καλή λοιπόν ευκαιρία, για να τις λύσετε μόνιμα. Εσείς που είστε ακόμη δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι, μην σκεφτείτε τον εύκολο δρόμο να πλησιάσετε τον πρώην σας, που ξέρετε ότι έχει ήδη και αυτός προχωρήσει την ζωή του.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Είστε τόσο πολύ φορτωμένοι με τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα, που δεν υπάρχει περισσότερες ελεύθερος χρόνος για να σκεφτείτε να μπείτε και σε μια νέα ερωτική σχέση και να φτιάξετε κάτι όμορφο. Μπορεί όμως αυτό να το έχει κατά νου ο πρώην σας που έχει σκοπό προσεχώς να σας αναζητήσει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments