Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (19/10)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (19/10)
Ζώδια για ελεύθερους 19/10 Παρασκευή

Ζώδια Κριός: Βλέπουν τα κατάλληλα άτομα τον αληθινό σας εαυτό; Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας όσο περισσότερο μπορείτε και πάρτε χρόνο για να σκεφτείτε ακριβώς την εικόνα που θέλετε να προβάλλετε στους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Ζώδια Ταύρος: Σήμερα ξυπνάτε με μια νέα αυτοπεποίθηση, ξέροντας ακριβώς τι θέλετε από την ζωή και τον έρωτα. Ο,τιδήποτε ή οποιοσδήποτε και αν είναι αυτό, ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε.

Ζώδια Δίδυμοι:  Κάποιος προσπαθεί να κρατήσει κάποιο μυστικό από εσάς, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν θα λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, σίγουρα θα είστε σε θέση να πάρετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με αυτό που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Ζώδια Καρκίνος: Μερικές φορές θα πρέπει να είστε στο επίκεντρο αλλά σήμερα αισθάνεστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι που θα μείνετε στο παρασκήνιο. Πάρτε χρόνο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα είστε ξανά έτοιμοι για τους προβολείς σε χρόνο μηδέν.

Ζώδια Λέων: Θα είναι εύκολο για εσάς να βρείτε τι ακριβώς θέλετε σήμερα. Προχωρήστε και μοιραστείτε τα μυστικά της επιτυχίας με κάποιον καλό σας φίλο! Υπάρχουν πολλά χαριτωμένα άτομα γύρω σας και αν έχετε κάποιον δικό σας δίπλα σας θα διασκεδάσετε περισσότερο. Ζώδια Παρθένος: Αν βαρεθήκατε να περιμένετε από αυτόν/αυτήν τον/την τύπο/κοπέλα να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Πάρτε τους τηλέφωνο ή στείλτε τους ένα μήνυμα όσο πιο σύντομα μπορείτε. Είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή, οπότε βγείτε εκεί έξω και κάντε το να συμβεί!

Ζώδια Ζυγός: Σήμερα το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με οικιακά ζητήματα, κάτι που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε εκτός ισορροπίας. Μπορεί οι άλλοι να σας επηρεάζουν αλλά εσείς έχετε τον τελευταίο λόγο στα θέματα που σας αφορούν. Μη φοβηθείτε να υψώσετε το ανάστημα σας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας.

Ζώδια Σκορπιός: Είστε στην κατάλληλη φάση για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Αν διστάζατε να χρησιμοποιήσετε αυτή την καινούργια εφαρμογή ραντεβού, τώρα ήρθε η στιγμή να το τολμήσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε μεγάλη εντύπωση! Ζώδια Τοξότης: Η ευθεία συμπεριφορά σας σας βγαίνει σε καλό τώρα. Προχωρήστε και απαντήστε σε αυτό το μήνυμα. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε. Αν ενδιαφέρεστε για αυτούς θα πρέπει να τους το δείξετε.

Ζώδια Αιγόκερως: Όλος αυτός ο χρόνος που αφιερώσατε στο να φτιάξετε το διαδικτυακό σας προφίλ άξιζε τον κόπο. Να θυμάστε ότι δεν μετράει μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα. Τώρα θα πρέπει να απαντήσετε μόνο στους καλύτερους. Ζώδια Υδροχόος: Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε κάτι (ή κάποιον) είναι απλά να το πάρετε απόφαση. Οι πρώτες μέρες μπορεί να είναι δύσκολες αλλά να θυμάστε ότι αυτό είναι προσωρινό. Η ανάκαμψη είναι στο δρόμο.

Ζώδια Ιχθύες: Ελάτε σε επαφή με την πιο προσγειωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας και βρείτε τρόπο να φέρετε την φύση στη ζωή σας. Αγοράστε ένα μπουκέτο λουλούδια για το γραφείο σας . Αν οι συνάδελφοι σας σας ρωτήσουν από ποιον είναι, απλά χαμογελάστε αινιγματικά.

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments